Air Printer for Mac

Air Printer for Mac 1.3

Mac / Flyingbee Software / 708 / Целосни спецификации
Опис

Воздушен печатач за Mac: врвно решение за безжично печатење

Дали сте уморни од врзување на вашиот печатач, а не можете да печатите од вашите мобилни уреди? Дали сакате да постои начин да се овозможи кој било печатач да биде вклучен AirPrint без да треба да инвестирате во скапи хардверски или софтверски компоненти? Не гледајте подалеку од Air Printer за Mac.

Air Printer е моќна алатка која ги овозможува можностите за печатење AirPrint™ на Apple на кој било печатач. Со само неколку кликања, можете да го претворите вашиот USB или мрежен печатач во уред со овозможен AirPrint, што ќе ви овозможи безжично печатење од вашиот iPhone, iPad или iPod touch директно на вашите печатачи.

Помина времето кога мораше да префрлате датотеки помеѓу уреди или документи за е-пошта само за да можете да ги печатите. Со Air Printer, сè што е потребно е едноставно допирање на вашиот мобилен уред и документот безжично ќе се испрати до печатачот. Без разлика дали сте во друга соба или преку куќата, печатењето никогаш не било полесно.

Но, што го издвојува Air Printer од другите решенија за безжично печатење? За почеток, неверојатно е лесен за употреба. Едноставно отворете ја апликацијата и следете ги упатствата чекор-по-чекор - не е потребна техничка експертиза. Плус, со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, дури и на почетниците ќе им биде лесно и едноставно.

Друга клучна предност на користењето на Air Printer е неговата компатибилност со речиси секој модел на печатач – без разлика дали се работи за стар модел или сосема нов. Сè додека е поврзан преку USB или мрежен кабел (Ethernet/Wi-Fi), големи се шансите да работи беспрекорно со овој софтвер.

И ако тоа веќе не беше доволна причина зошто овој софтвер треба да биде дел од арсеналот на секој Mac корисник - еве неколку дополнителни функции:

- Нема потреба од дополнителен хардвер: за разлика од другите решенија за безжично печатење кои бараат скапи хардверски компоненти како рутери и пристапни точки; се што ви треба е постоечки USB/мрежен печатач.

- Поддршка за повеќе уреди: може да поврзете повеќе iOS уреди истовремено без да ви требаат посебни драјвери.

- Преглед на печатење: прегледајте ги документите пред да ги испратите на печатење.

- Приспособливи поставки: Прилагодете различни поставки како што се големината/типот/квалитетот на хартијата итн., во зависност од тоа што најмногу одговара за секоја поединечна работа.

- Безбедно печатење: лозинката ги заштитува чувствителните документи со поставување безбедни задачи за печатење кои се ослободуваат само кога се автентицирани на самата физичка машина.

Како заклучок - ако барате достапно, но моќно решение што го прави безжичното печатење возможно без да се наруши, тогаш не гледајте подалеку од Air Printer! Компатибилен е со повеќето печатачи денес, така што големи се шансите и вашите да работат! И најдобро од сè - неверојатно е лесен за користење што го прави овој софтвер совршен дури и ако технологијата навистина не е „ваша работа“. Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во безжичното печатење денес!

Целосни спецификации
Издавач Flyingbee Software
Страница на издавачи http://www.flyingbee.com
Датум на издавање 2015-09-09
Датум на додавање 2015-09-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 708

Comments:

Најпопуларни