Autodesk Maya Service Pack for Mac

Autodesk Maya Service Pack for Mac 2016 SP3

Опис

Autodesk Maya Service Pack за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди интегрирано 3D моделирање, анимација, ефекти и решение за рендерирање. Широко се користи од филмски и видео уметници, развивачи на игри, професионалци за визуелизација, веб-дизајнери и дизајнери за печатење за да ја оживеат својата креативна визија.

Софтверот Маја е дизајниран со цел да им обезбеди на корисниците сеопфатен сет на алатки кои можат да им помогнат да создадат прекрасни 3Д модели и анимации. Софтверот е опремен со низа функции како што се напредни алатки за полигонално моделирање, можности за моделирање NURBS, алатки за процедурална анимација и многу повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на Autodesk Maya Service Pack за Mac е неговата способност да додаде квалитет и реализам на 2D графиката. Ова го прави идеален избор за оние кои сакаат да создадат висококвалитетни визуелни ефекти или анимации за филмови или игри.

Софтверот нуди и низа напредни опции за рендерирање кои им овозможуваат на корисниците брзо и лесно да креираат фотореалистични слики. Со својот моќен мотор за рендерирање, Maya може лесно да се справи со сложени сценарија за осветлување, притоа обезбедувајќи висококвалитетни резултати секој пат.

Друга одлична карактеристика на Autodesk Maya Service Pack за Mac е неговата поддршка за додатоци од трети страни. Ова значи дека корисниците можат да ја прошират функционалноста на софтверот со додавање на нови приклучоци или скрипти создадени од други програмери.

Генерално, Autodesk Maya Service Pack за Mac е одличен избор за секој што сака да создаде прекрасни 3D модели или анимации. Неговиот сеопфатен сет на функции во комбинација со неговата леснотија на користење го прави едно од најпопуларните софтверски решенија за графички дизајн достапни денес. Без разлика дали работите на филмови или игри или едноставно сакате да додадете дополнителен вкус на вашите веб дизајни или проекти за печатење - Autodesk Maya Service Pack ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Autodesk
Страница на издавачи http://www.autodesk.com/
Датум на издавање 2015-10-09
Датум на додавање 2015-10-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 2016 SP3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $3,675.00
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 71400

Comments:

Најпопуларни