Slot Machine for Mac

Slot Machine for Mac 2.4.0

Mac / Custom Solutions of Maryland / 2588 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на автомати за игри на среќа? Дали уживате во возбудата кога ја влечете рачката и чекате тркалата да престанат да се вртат? Ако е така, тогаш Slot Machine за Mac е совршената игра за вас! Оваа симулација на класичен автомат ќе ве пренесе до силните светла и возбудата на Лас Вегас, сето тоа од удобноста на вашиот дом.

Со три тркала и 20 жетони за почеток, играчите можат да обложуваат 1, 5 или 10 токени по повлекување. Стапката на исплата е приближно 85%, што е слично на она што ќе го најдете во вистинско казино. И ако среќата е на ваша страна, еден, два или три 7-ки ќе обезбедат исплати од 2, 6 или дури и импресивни 70 токени!

Но, не се работи само за голема победа – Slot Machine за Mac нуди и извонредно искуство за играње со реални звучни ефекти што прават да се чувствувате како да сте токму таму, пред реалниот слот машина. Затоа, седнете, опуштете се и оставете ги ролните да се вртат додека ја пробувате вашата среќа да го постигнете тој џекпот.

Без разлика дали сте нови во автоматите или сте искусен професионалец, Slot Machine за Mac нуди по нешто за секого. Со својата едноставна, но зависна игра и висока стапка на исплата, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови.

Па зошто да чекаме? Преземете ја слот машина за Mac денес и почнете да ги вртите тие ролни!

Целосни спецификации
Издавач Custom Solutions of Maryland
Страница на издавачи http://customsolutionsofmaryland.50megs.com
Датум на издавање 2015-10-12
Датум на додавање 2015-10-12
Категорија Игри
Под категорија Симулација
Верзија 2.4.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2588

Comments:

Најпопуларни