LonelyScreen for Mac

LonelyScreen for Mac 1.2.8

Mac / IMTiger Software / 1163 / Целосни спецификации
Опис

LonelyScreen за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да го претворите вашиот Mac или компјутер во AirPlay ресивер. Со овој софтвер, можете да отсликате што било од вашите iOS уреди до вашиот десктоп Mac и да испраќате екрани на уредите со iOS на вашиот лаптоп или десктоп (Windows/OSX). Сè што правите на вашиот iOS уред безжично се пренесува на вашиот MAC во реално време, овозможувајќи ви безжично да го пресликувате екранот на вашиот iPhone и iPad на вашата работна површина.

Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да играат игри, да гледаат филмови, демо апликации или да презентираат на големиот екран од нивниот iPhone или iPad. Тоа ви овозможува да емитувате екран на iOS што го пресликува таквото демо за апликации и играње игри од вашиот iOS уред на вашиот лаптоп/десктоп компјутер. Можете исто така да го фрлите екранот на iOS на голем екран кој е поврзан со компјутер со Windows/OSX.

Една од најдобрите карактеристики на LonelyScreen за Mac е тоа што му овозможува на вашиот компјутер да прима и прикажува преноси на AirPlay од вашиот уред со iOS. Ова значи дека можете лесно да емитувате музика, филмови од вашиот iOS уред директно на лаптоп/десктоп компјутер без никаква мака.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги снима најновите игри и битки за повторување и оценување или да дава совети и видео прегледи. Можете лесно да ги снимате сите овие активности за време на сесиите за пресликување со помош на LonelyScreen за Mac. Ова им олеснува на корисниците кои сакаат упатства, рецензии, прегледи на играта или едукативни видеа на Mac/PC.

Функцијата за снимање, исто така, им овозможува на корисниците со iPhone и iPad кои работат на различни верзии на IOS системи, како што е IOS 7-14+, да креираат упатства, рецензии или видеа од игра без напор користејќи ги нивните MAC додека ги пресликуваат нивните екрани на нив.

LonelyScreen за Mac е дизајниран имајќи ја предвид пријатноста на корисниците; тоа е лесен за користење интерфејс го прави едноставно дури и ако некој нема претходно искуство со слични апликации претходно. Процесот на инсталација трае само неколку минути, по што можете веднаш да почнете да уживате во сите негови функции без да бара дополнително поставување.

Како заклучок, LonelyScreen за Mac нуди одлично решение кога станува збор за фрлање содржина помеѓу уредите на Apple како iPhone/iPad/Mac, како и компјутерите со Windows беспрекорно без никакви ограничувања! Неговата разновидност го прави идеален не само за деловни луѓе, туку и за студенти на кои им е потребна помош за создавање едукативни видеа!

Целосни спецификации
Издавач IMTiger Software
Страница на издавачи http://www.imtiger.com
Датум на издавање 2015-11-10
Датум на додавање 2015-11-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.2.8
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 1163

Comments:

Најпопуларни