Lightwright for Mac

Lightwright for Mac 5.0.48

Mac / John McKernon Software / 1323 / Целосни спецификации
Опис

Lightwright за Mac - Алатка за управување со документи за дизајн на светлината со врвна светлина

Ако сте дизајнер на осветлување, знаете колку е важно да ги следите сите детали кои влегуваат во создавањето на успешно шоу. Од информации за инструментот до капацитети за затемнување, димензии на рамката во боја и опрема за складирање, има многу да управувате. Тоа е местото каде што доаѓа Lightwright за Mac.

Lightwright е врвна алатка за управување со документи за дизајн на осветлување. Ви овозможува да ги складирате сите информации за секој инструмент во шоуто, како и општи работи како што се капацитети на затемнување, димензии на рамката во боја и опрема за складирање. Со Lightwright, можете да ги организирате сите стандардни документи, вклучувајќи инструменти за броење, шаблони, опрема за залихи и рамки и листови со боја.

Но, тоа не е сè - Lightwright нуди и лесни начини за размена на тие информации со CAD и други програми за бази на податоци. Ова значи дека можете лесно да ги споделите вашите документи за дизајн на осветлување со другите членови на вашиот тим или да увезете податоци од други извори.

Една од најдобрите работи за Lightwright е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте искусен дизајнер на осветлување или корисник на компјутер, ќе ви биде лесно да се движите низ овој софтвер. Менијата се интуитивни и едноставни, така што секој може да ги користи без никакви тешкотии.

Друга одлична карактеристика на Lightwright е неговата способност да генерира извештаи брзо и лесно. Можете да креирате извештаи за сè, од нивоа на залихи до распореди за прицврстување со само неколку кликања на копче на глувчето.

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со документите за дизајнирање на осветлување додека заштедувате време и напор во процесот, тогаш не гледајте подалеку од Lightwright за Mac!

Целосни спецификации
Издавач John McKernon Software
Страница на издавачи http://www.mckernon.com
Датум на издавање 2015-11-17
Датум на додавање 2015-11-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 5.0.48
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1323

Comments:

Најпопуларни