PdfCompress for Mac

PdfCompress for Mac 6.3.3

Опис

PdfCompress за Mac: Крајното решение за намалување на големината на датотеката PDF

Дали сте уморни од испраќање големи PDF-датотеки за кои е потребно вечно поставување или преземање? Дали сакате да ја намалите големината на вашите PDF датотеки без да го загрозите квалитетот? Ако одговорот е да, тогаш PdfCompress за Mac е совршено решение за вас.

PdfCompress е моќна алатка дизајнирана специјално за корисници на Mac OS X кои треба брзо и лесно да ги компресираат своите PDF-датотеки. Со само неколку кликања, можете да ја намалите големината на вашите PDF-датотеки до 10x или повеќе, што ги прави погодни за испраќање преку е-пошта или објавување на интернет.

Што е PdfCompress?

PdfCompress е софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да ги компресираат своите PDF датотеки без губење на квалитетот. Се одликува со широк спектар на методи за компресија, вклучувајќи LZW, Flate, JPEG, JPEG2000, отстранување на фонтови, CCITTT група 4, соголување мртви објекти и отстранување на метаподатоци. Софтверот автоматски ги избира најсоодветните опции врз основа на вашиот тип на датотека и дава импресивни коефициенти на компресија.

Како работи?

Користењето PdfCompress е неверојатно лесно. Едноставно повлечете и пуштете ја вашата датотека на иконата PdfCompress и оставете ја да ја направи својата магија. Софтверот брзо ќе создаде нова компресирана верзија на вашата датотека додека оригиналот ќе остане недопрен. Можете исто така да изберете од различни поставки за компресија во зависност од вашите потреби.

Зошто да користите PdfCompress?

Постојат неколку причини зошто треба да размислите за користење PdfCompress:

1) Намалете ја големината на датотеката: Со своите напредни алгоритми и техники за компресија, PdfCompress може значително да ја намали големината на вашите PDF-датотеки без да го жртвува квалитетот.

2) Лесен за користење интерфејс: Пријателскиот интерфејс им олеснува дури и на почетниците лесно да го користат овој софтвер.

3). документите компресирани.

4) Безбедни и безбедни: за разлика од другите слични алатки кои може да менуваат или бришат важни податоци од оригиналните документи за време на процесот на компресија; со pdfcompress нема ризик бидејќи никогаш не ги менува оригиналните податоци, туку само создава нови компресирани верзии кои се именувани соодветно, така што нема забуна околу тоа кој документ е компресиран

5) Ефективно решение: во споредба со други скапи решенија достапни на пазарот; pdfcompress нуди прифатлива опција која обезбедува висококвалитетни резултати по прифатлива цена.

Кој може да има корист од користењето PdfCompress?

Алатката PdfCompression е идеална за секој кој редовно работи со документи со големи димензии како што се графички дизајнери; издавачи; студенти итн. Тоа е особено корисно кога ги споделувате овие документи на интернет каде што ограничувањата на пропусниот опсег може да бидат проблем.

Заклучок:

Како заклучок, алатката PdfCompression нуди ефикасно решение кога редовно се занимавате со документи со големи димензии. Неговите напредни карактеристики го прават лесен за користење дури и за почетници, додека дава висококвалитетни резултати по прифатлива цена. Алатката за компресија Pdf обезбедува безбеден и безбеден документ ракување со создавање нови компресирани верзии наместо менување на оригиналните податоци. Затоа, ако барате сигурен начин за намалување на големината на датотеките без да се загрози квалитетот, тогаш не гледајте подалеку од pdfcompress!

Целосни спецификации
Издавач Metaobject
Страница на издавачи http://www.metaobject.com
Датум на издавање 2015-11-18
Датум на додавање 2015-11-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 6.3.3
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 48728

Comments:

Најпопуларни