ShareTube for Mac

ShareTube for Mac 1.0

Опис

ShareTube за Mac: Крајното решение за преземање видео

Дали сте уморни од баферирање видеа и бавни брзини на интернет? Дали сакате да ги преземете вашите омилени видеа од YouTube, Vimeo и други веб-локации за видео? Не гледајте подалеку од ShareTube за Mac - врвното решение за преземање видео.

ShareTube е моќен софтвер кој ви овозможува да преземате кое било видео од популарни веб-локации како YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook и многу повеќе. Со лесен за користење интерфејс на ShareTube и напредни функции, можете брзо да ги конвертирате преземените видеа во популарни формати како MP4, AVI, MOV или MP3 аудио датотеки. Ова значи дека можете да уживате во омилените видеа на кој било уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Зошто да изберете ShareTube?

Постојат многу причини зошто ShareTube е најдобриот избор за преземање и конвертирање видеа. Еве само неколку:

1. Интерфејс лесен за употреба: ShareTube има кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ функциите на софтверот. Не ви е потребно никакво техничко знаење или искуство за да го користите овој софтвер.

2. Широк избор на веб-страници: со поддршката на ShareTube за повеќе веб-локации, вклучително и YouTube и Vimeo, меѓу другите, можете лесно да ја преземете вашата омилена содржина од каде било на интернет.

3. Преземања со висок квалитет: ShareTube обезбедува висококвалитетни преземања со големи брзини за да можете да уживате во непречено задоволство при гледањето без проблеми со баферот.

4. Поддржани повеќе формати: без разлика дали тоа е датотека MP4 или аудио датотека во MP3 формат, Sharetube ги поддржува сите главни формати, така што корисниците имаат флексибилност при изборот на претпочитаниот формат.

5. Способност за сериско преземање: Со можност за сериско преземање, корисниците можат да заштедат време со преземање повеќе датотеки одеднаш наместо една по една.

6. Приспособливи поставки: Корисниците имаат контрола врз различни поставки како што се квалитетот на резолуцијата, квалитетот на звукот итн. што им дава флексибилност во прилагодувањето на нивните преземања според нивните преференции.

Како работи?

Користењето на Sharetube е едноставно! Само следете ги овие чекори:

1) Инсталирајте го софтверот на вашиот Mac компјутер.

2) Отворете ја апликацијата.

3) Копирајте го URL-то на видеото што сакате да го преземете.

4) Залепете го во назначеното поле во sharetube.

5) Изберете го саканиот излезен формат (MP4/AVI/MOV/MP3).

6) Кликнете на копчето „Преземи“.

7 ) Почекајте додека не заврши процесот

8) Уживајте во гледањето офлајн!

Со овие едноставни чекори, ќе можете да уживате во сите ваши омилени онлајн содржини офлајн во секое време и каде било!

Заклучок

Како заклучок, ако барате сигурно решение за преземање онлајн содржини, тогаш не гледајте подалеку од sharetube. Со својот широк избор на поддржани сајтови, леснотијата на користење и приспособливите поставки, тој е совршен за секој кој сака висококвалитетни преземања со потребен минимален напор. Па зошто да чекаме? Пробајте го sharetube денес!

Целосни спецификации
Издавач iMobilesoft
Страница на издавачи http://www.imobile-soft.com
Датум на издавање 2015-11-23
Датум на додавање 2015-11-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни