Media Center for Mac

Media Center for Mac 2.4

Опис

Медиумски центар за Mac: Крајната екстензија на прелистувачот за медиумски ентузијасти

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни апликации за преземање, репродукција или проследување медиумска содржина на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Media Center за Mac - врвната екстензија на прелистувачот дизајнирана да го насочи вашето медиумско искуство.

Со Media Center за Mac, можете лесно да преземете кој било медиумски ресурс со само неколку кликања. Без разлика дали се работи за видео, аудио датотека или слика, оваа екстензија додава контекстуални ставки од менито на врски и HTML5 медиумски елементи кои ви овозможуваат брзо да ја зачувате содржината директно на вашиот компјутер.

Но, тоа не е сè - Media Center за Mac, исто така, обезбедува беспрекорна интеграција со апликацијата QuickTime Player. Со само еден клик на копче во контекстуалното мени, можете да го отворите секој преземен медиумски ресурс во QuickTime Player и да уживате во него без никакви проблеми.

И ако сакате да го подигнете вашето искуство со гледање на следното ниво, Media Center за Mac исто така ви овозможува да гледате содржина на Apple TV (или кој било компатибилен уред AirPlay). Едноставно изберете „View on Apple TV“ од контекстуалното мени и гледајте како вашите омилени филмови и серии оживуваат на големиот екран.

Но, што е со кога е време да се паузира или прекине репродукцијата? Нема проблем – Media Center за Mac ве опфати со практичното копче на лентата со алатки. Со само еден клик на ова копче, можете лесно да ја прекинете репродукцијата на вашиот Apple TV без да морате да се движите низ повеќе менија или апликации.

Покрај неговата импресивна функционалност, Media Center за Mac е исто така неверојатно лесен за користење. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува дури и на почетниците да се движат и да ги користат сите негови функции без да се чувствуваат преоптоварени или збунети.

Значи, без разлика дали сте обичен гледач кој бара полесен начин за пристап до медиумските содржини на интернет или хардкор ентузијаст кој не бара ништо освен најдоброто од нивното искуство во прелистувањето - не гледајте подалеку од Media Center за Mac. Пробајте го денес и видете колку може да биде полесно прелистувањето!

Целосни спецификации
Издавач Marc Hoyois
Страница на издавачи http://hoyois.github.com/safariextensions/
Датум на издавање 2015-12-03
Датум на додавање 2015-12-03
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 2.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1213

Comments:

Најпопуларни