Sign PDF for Mac

Sign PDF for Mac 3.0.1

Mac / Lighten PDF Software / 213 / Целосни спецификации
Опис

Потпишете PDF за Mac: Крајното решение за електронско потпишување документи

Во денешното дигитално доба, работните текови без хартија станаа сè попопуларни. Сепак, сè уште има случаи кога се потребни физички потписи на важни документи. Ова е местото каде што доаѓа Sign PDF for Mac - моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да потпишувате PDF документи или да пополнувате какви било PDF формулари.

Со Sign PDF, електронското потпишување документи никогаш не било полесно. Веќе не треба да печатите документ, да го потпишувате рачно, да го скенирате и да го враќате назад - сè може да се направи дигитално и брзо. Ова не само што ви заштедува време, туку помага и да го оптимизирате работниот тек без хартија.

Значи, што точно може да имате корист од користењето на Sign PDF? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики и способности:

Лесен за употреба интерфејс

Sign PDF има интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте упатени во технологијата. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што секој може да го користи без никакви проблеми.

Електронски потпис

Со Sign PDF, додавањето електронски потпис на вашите документи е исто толку едноставно како цртање на вашиот потпис на екранот со помош на глувчето или подлогата. Можете исто така да изберете од различни претходно дизајнирани потписи ако сакате.

Форми за пополнување

Ако треба да ги пополните формуларите по електронски пат, Sign PDF ве опфати. Ви овозможува да додавате текстуални полиња, полиња за избор и радио копчиња за да можете лесно да пополните кој било формулар без претходно да го испечатите.

Неуредувачка содржина

Штом документот ќе се зачува како PDF-датотека по уредувањето со софтверот SignPDF, содржината станува неуредлива што обезбедува безбедност на содржината на документот.

Проектна датотека (.spd)

SignPDF им овозможува на корисниците да ги зачувуваат своите уредени документи како проектни датотеки (.spd) кои можат да ги отворат подоцна за идно уредување. Оваа функција е корисна кога корисниците сакаат да направат промени или да додадат повеќе информации подоцна.

Компатибилност

SignPDF ги поддржува сите верзии на macOS, вклучувајќи ги Big Sur 11.x, Catalina 10.x, Mojave 10.x, High Sierra 10.x итн. Исто така, ги поддржува сите типови pdf-датотеки, вклучувајќи скенирани pdf датотеки.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој го поедноставува електронското потпишување документи додека го оптимизира вашиот работен тек без хартија, тогаш не гледајте подалеку од SignPDF за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики како што се електронски потписи и формулари што може да се пополнат, овој софтвер ќе ви помогне да ги насочите вашите деловни процеси додека заштедува време и ресурси.

Целосни спецификации
Издавач Lighten PDF Software
Страница на издавачи http://www.lightenpdf.com
Датум на издавање 2015-12-14
Датум на додавање 2015-12-14
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 3.0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 213

Comments:

Најпопуларни