Evernote for Mac

Evernote for Mac 7.14

Опис

Evernote за Mac е софтвер за продуктивност кој ви овозможува да снимате и организирате информации во која било средина користејќи го претпочитаниот уред или платформа. Со Evernote, можете лесно да запишувате белешки, да креирате списоци со задачи, да исечете цели веб-страници, да управувате со лозинки и да снимате аудио. Овој софтвер ги прави сите ваши информации достапни и пребарувани во секое време од каде било.

Една од најзначајните предности на Evernote е неговата способност автоматски да ги синхронизира податоците низ платформи и уреди. Без разлика дали користите Mac компјутер или iPhone, сè што е додадено на Evernote ќе биде достапно на сите ваши уреди. Оваа функција гарантира дека никогаш не губите важни информации дури и ако често се префрлате помеѓу уредите.

Друга импресивна карактеристика на Evernote е неговата способност да препознава печатен или рачно напишан текст на фотографии и слики. Ова значи дека ако фотографирате документ или рачно напишана белешка со камерата на телефонот, Evernote ќе ја претвори во текст што може да се пребарува и што може да се уредува подоцна.

Evernote нуди две нивоа на сметки: бесплатен и премиум. Бесплатните корисници имаат пристап до сите алатки, функции за препознавање, можности за синхронизација, но се ограничени на месечен додаток за прикачување од 40 MB. Од друга страна, Premium сметките добиваат 500MB месечни додатоци за прикачување заедно со SSL безбедност за дополнителна заштита од сајбер закани.

Премиум корисниците добиваат и приоритетно препознавање на слики што значи дека нивните слики се обработуваат побрзо од сликите на бесплатните корисници кога се поставуваат во системот заради препознавање. Дополнително, премиум поддршката е достапна за оние на кои им е потребна помош со нивната сметка или имаат прашања за тоа како најдобро да ја користат оваа моќна алатка за продуктивност.

Севкупно, Evernote за Mac е одличен избор за секој кој бара ефикасен начин да фати идеи и да остане организиран на повеќе платформи/уреди додека ги одржува своите податоци безбедни во секое време. Без разлика дали тоа е правење белешки за време на состаноци или снимање аудио белешки додека сте во движење - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Evernote
Страница на издавачи http://www.evernote.com/
Датум на издавање 2020-06-29
Датум на додавање 2020-06-29
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 7.14
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 63054

Comments:

Најпопуларни