Apeaksoft Screen Recorder for Mac

Apeaksoft Screen Recorder for Mac 2.1.20

Mac / Apeaksoft Studio / 70 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft Screen Recorder за Mac е моќен видео софтвер кој го олеснува снимањето видеа и аудио репродуцирани на вашиот Mac. Со неговите напредни функции, можете да ги зачувувате речиси сите видеа на вашиот Mac, вклучително и видеа преку Интернет што не можете да ги преземете, видео упатства што сакате да ги снимите и видео состаноци што сакате да ги зачувате. Можете исто така да го снимите гласот на микрофонот и да снимате слика од екранот на Mac.

Овој софтвер е дизајниран за оние на кои им е потребна сигурна алатка за лесно снимање на нивните активности на екранот. Без разлика дали сте наставник кој сака да креира видеа со настава или гејмер кој сака да ја сподели својата игра со другите, Apeaksoft Screen Recorder за Mac ве опфати.

Една од клучните функции на овој софтвер е неговата способност за слободно снимање видеа. Ако имате проблеми со преземањето на некои видеа што ги сакате, Apeaksoft Screen Recorder за Mac е вашиот најдобар избор. Со него, можете да снимате видеа кои не можат да се преземат без мака. И што повеќе? Може да го промените форматот на излезот пред да снимате по ваш избор.

Покрај оваа функција, Apeaksoft Screen Recorder за Mac има и различни функции за уредување како што се отсекување и отсекување на несакани делови од снимената снимка или додавање текстуални преклопувања или водени жигови.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност лесно да снима аудио датотеки. Тоа им овозможува на корисниците да снимаат различна музика, радио или онлајн аудио наместо да ги преземаат одделно од различни извори. Можете да го зачувате снименото аудио во формати MP3, WMA, AAC или M4A за идна репродукција.

Покрај тоа, може лесно да го снима гласот на микрофонот со едноставно избирање на аудио од микрофонот и исклучување на системското аудио, така што само гласот што е потребен ќе се снима без никакви пречки од бучавата во заднина.

Звукот на системот може да се реализира и со него, што значи дека корисниците сега можат лесно да снимаат звуци од нивните компјутерски системи додека работат на други задачи истовремено, без да се грижат дека ќе пропуштат важни звуци како известувања итн.

Со овозможена функција на Apeaksoft Screen Recorder за Mac, корисниците можат да снимаат екран без напор додека работат и на други задачи истовремено! Корисниците имаат можност да додаваат водени жигови на овие снимки заедно со прибелешки како што се стрелките на полињата за текст и слично, што ги прави поинформативни од кога било досега!

Функцијата за истакнување на курсорот на глувчето во овој софтвер е корисна кога правите видео презентации каде што треба вниманието на гледачите да биде фокусирано исклучиво на одредени области во рамките на нивните презентациски слајдови, итн. Истакнувањето на покажувачите на глувчето им помага на гледачите да бидат ангажирани во текот на презентациите со обезбедување визуелни знаци за тоа каде треба да се фокусираат понатаму!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за снимање екран, тогаш не гледајте подалеку од Apeaksoft Screen Recorder For MAC!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-07-25
Датум на додавање 2022-07-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 2.1.20
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 70

Comments:

Најпопуларни