Animation:Master for Mac

Animation:Master for Mac 19.0L

Опис

Анимација: Master for Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на секого да креира неверојатни 3D слики и анимации од удобноста на нивниот дом или студио. Оваа извонредна програма вклучува сè што ви е потребно за да создадете прекрасна компјутерска графика, вклучително и комплетни карактеристики за скулптура, моќни алатки за анимација, извонредни способности за рендерирање и компатибилност со повеќе платформи со најпопуларните компјутери.

Без разлика дали сте почетник или напреден аниматор, Animation:Master ви дава можност да ги раскажувате вашите приказни на начин кој истовремено е привлечен и визуелно зачудувачки. Со напредни функции како инверзна кинематика, следење зраци, мапирање на слики и моделирање на сложени органски и механички објекти, сите обвиени во еден интерфејс, овој софтвер е навистина револуционерен.

Една од истакнатите карактеристики на Animation:Master е неговата технологија заснована на закрпи што го олеснува создавањето на природни ликови, сценографија и реквизити што се движат со течност. Само оваа карактеристика го издвојува од другите софтвери за графички дизајн на пазарот денес. Прилагодливиот интерфејс во комбинација со моќни алатки за движење им дава на корисниците целосна контрола врз нивните креации.

Дизајниран специјално за класична анимација на карактери, интерфејсот Animation:Master's drag-and-drop го олеснува создавањето библиотеки со дејства и знаци кои може да се користат одново и одново. Оваа функција заштедува време, а истовремено обезбедува и конзистентност низ проектите.

Друг одличен аспект на Animation:Master е неговата меѓуплатформска компатибилност што го прави одличен избор за студија со повеќе типови системи. Без разлика дали користите Mac или PC систем или дури и системи базирани на Linux; овој софтвер ќе работи беспрекорно на сите платформи.

Во однос на цените; „Animation:Master“ нуди една од најприфатливите програми за моделирање и анимација базирана на spline достапни на пазарот денес без да се загрози квалитетот или функционалноста. Не е ни чудо зошто толку многу професионалци во различни индустрии како што се куќите за филмска продукција го користат овој софтвер како нивна алатка за создавање 3D анимации.

Генерално, „Animation: Master“ е одличен избор за секој кој сака да започне со 3D анимација или оние кои се веќе искусни аниматори кои бараат понапредни алатки по прифатлива цена. Со својот интуитивен кориснички интерфејс заедно со моќните карактеристики како што се инверзна кинематика (IK), способностите за следење зраци заедно со вкрстена-платформска компатибилност го прават „Animation Master“ да се издвојува меѓу другите софтвери за графички дизајн достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Hash
Страница на издавачи http://www.hash.com
Датум на издавање 2020-06-29
Датум на додавање 2020-06-29
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за 3Д моделирање
Верзија 19.0L
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2208

Comments:

Најпопуларни