iKaleid for Mac

iKaleid for Mac 2.1.1

Mac / Spacetube H.Q. / 396 / Целосни спецификации
Опис

iKaleid за Mac е уникатен и хипнотизирачки скринсејвер кој го симулира искуството на гледање низ калеидоскоп. Овој софтвер е дизајниран да работи на Mac OS X и им нуди на корисниците бескрајна низа на обрасци и бои кои се и убави и волшебни.

Заштитникот на екранот iKaleid е дизајниран да биде што е можно пореален, користејќи OpenGL за рендерирање. Ова значи дека сликите произведени од овој софтвер се висококвалитетни, детални и визуелно зачудувачки. Без разлика дали барате начин да додадете одреден визуелен интерес на екранот на вашиот компјутер или едноставно сакате да се опуштите со нешто убаво, iKaleid е одличен избор.

Една од најдобрите работи за iKaleid е неговата едноставност. За разлика од многу други скринсејвери кои бараат сложени поставки или конфигурации, овој софтвер може да се инсталира брзо и лесно. Откако ќе се инсталира, тој автоматски ќе започне да работи секогаш кога вашиот компјутер ќе премине во режим на мирување или кога ќе го активирате рачно.

Друга одлична карактеристика на iKaleid е неговата разновидност. Додека многу скринсејвери нудат само еден или два основни модели или дизајни, овој софтвер нуди бескрајна разновидност на опции. Можете да изберете од различни форми, бои, брзини и многу повеќе - што ви овозможува да го приспособите вашето искуство на кој било начин што сакате.

Без разлика дали го користите iKaleid за лично уживање или професионални цели (како во чекална), овој софтвер има по нешто за секого. Лесниот за користење интерфејс го прави достапен дури и за оние кои можеби не се познавачи на технологијата, а сепак нуди напредни функции како што се опциите за прилагодување.

Севкупно, ако барате визуелно зачудувачки скринсејвер кој ќе го привлече вашето внимание, а истовремено ќе биде лесен за користење, тогаш не гледајте подалеку од iKaleid!

Целосни спецификации
Издавач Spacetube H.Q.
Страница на издавачи http://www.jamesmccombe.com
Датум на издавање 2016-01-11
Датум на додавање 2016-01-11
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 2.1.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 396

Comments:

Најпопуларни