Midrey YouTube Downloader for Mac

Midrey YouTube Downloader for Mac 1.1

Mac / Midrey Software / 48157 / Целосни спецификации
Опис

Midrey YouTube Downloader за Mac: Крајното решение за преземање видео

Дали сте уморни од баферирање видеа и бавни брзини на преземање? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн, без никакви прекини? Ако одговорот е да, тогаш Midrey YouTube Downloader за Mac е совршено решение за вас. Овој моќен софтвер ви овозможува да преземате видеа од YouTube и преку 400 други видео страници со молскавична брзина. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Midrey YouTube Downloader е врвното решение за преземање видео.

Ултра брз видео симнувач со повеќе нишки

Midrey YouTube Downloader е 100% бесплатен ултра брз преземач на видео со повеќе нишки што може да презема повеќе видеа истовремено. Користи напредни алгоритми за да се оптимизира брзината на преземање и да се осигура дека вашите преземања се завршени за кратко време. Без разлика дали сакате да преземете едно видео или цела плејлиста, Midrey YouTube Downloader може да се справи со сето тоа.

Конвертирајте видеа за вашиот таблет или мобилен телефон

Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа на вашиот таблет или мобилен уред? Со Midrey YouTube Downloader, можете лесно да конвертирате кое било видео во формат што е компатибилен со вашиот уред. Можете да изберете од широк опсег на формати како што се MP4, AVI, WMV, MOV и многу повеќе. Софтверот исто така ви овозможува да ја изберете резолуцијата на конвертираното видео за да изгледа одлично на вашиот уред.

Организирајте ги вашите видеа во збирка со убав изглед

Со вградената функција за библиотека на Midrey YouTube Downloader, организирањето на преземените видеа никогаш не било полесно. Можете да креирате плејлисти врз основа на различни категории како што се музички видеа, филмови или ТВ-емисии. Можете исто така да додавате ознаки и описи на секое видео за подоцна лесно да се најдат.

Извлечете аудио записи од видеа

Дали сакате да извлечете аудио записи од вашите омилени музички видеа? Со функцијата за извлекување аудио на Midrey YouTube Downloader, лесно е! Едноставно изберете ја опцијата „Extract Audio“ кога преземате видео и изберете го форматот во кој сакате да ја зачувате аудио датотеката (MP3 или M4A). Ќе имате висококвалитетни аудио датотеки подготвени за репродукција на кој било уред.

Преземете HD и 4K видеа

Преземачот на YouTube Midrey поддржува резолуции HD (720p), Full HD (1080p), 2K (1440p), 4K (2160p) што гарантира дека секој детал од секоја рамка е снимен совршено додека презема висококвалитетна содржина од различни веб-локации, вклучувајќи го и самиот Youtube.com !

Поддржува над 400+ видео сајтови

Преземачот на Midery Youtube поддржува над 400+ веб-страници, вклучувајќи ги и популарните како Vimeo.com, Dailymotion.com, Facebook.com, Instagram.com итн., осигурувајќи се дека корисниците имаат пристап не само ограничен, туку и огромна количина на содржини достапни на Интернет!

Заклучок:

Како заклучок, Midery Youtube симнувачот обезбедува одлично решение за секој кој сака брзо преземање со висококвалитетни излезни опции на дофат! Корисничкиот интерфејс го олеснува, дури и ако ова им е прв пат да користат таков софтвер, додека неговите напредни функции се сигурни дека добиваат сè што им треба од нивното искуство! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Midrey Software
Страница на издавачи http://midrey.com
Датум на издавање 2016-01-19
Датум на додавање 2016-01-19
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 48157

Comments:

Најпопуларни