BOOM Level Editor for Mac

BOOM Level Editor for Mac 1.0.6

Mac / Koingo Software / 191 / Целосни спецификации
Опис

BOOM Level Editor за Mac е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно да креирате, уредувате и инсталирате нивоа во популарната ретро аркадна игра за Mac BOOM. Со овој софтвер, можете да ја ослободите вашата креативност и да дизајнирате сопствени нивоа што ќе ги предизвикаат дури и најискусните играчи на BOOM.

Без разлика дали сте искусен дизајнер на нивоа или штотуку почнувате, BOOM Level Editor за Mac има сè што ви треба за да создадете неверојатни нивоа. Интуитивниот интерфејс го олеснува започнувањето, додека напредните функции ви даваат целосна контрола врз секој аспект од дизајнот на ниво.

Една од клучните карактеристики на BOOM Level Editor за Mac е неговата способност да увезува постоечки нивоа од други извори. Ова значи дека ако имате омилено ниво од друга игра или извор, можете лесно да го внесете во BOOM и да го менувате по потреба. Можете исто така да извезувате сопствени сопствени нивоа во различни формати за да можат и другите да уживаат во нив.

Друга одлична карактеристика на BOOM Level Editor за Mac е неговата поддршка за повеќе слоеви. Ова ви овозможува да креирате сложени дизајни со повеќе елементи како што се платформи, непријатели, напојувања и многу повеќе. Можете исто така да додадете специјални ефекти како експлозии и ефекти на честички за да ги направите вашите нивоа уште повозбудливи.

BOOM Level Editor за Mac, исто така, вклучува широк спектар на алатки и ресурси за да помогне во рационализирањето на вашиот работен тек. На пример, има вградени шаблони кои ви дозволуваат брзо да креирате нови нивоа врз основа на веќе постоечки дизајни. Исто така, постојат алатки за управување со средства како што се spritesheets и звучни ефекти.

Покрај неговите моќни способности за уредување, BOOM Level Editor за Mac вклучува и алатка за инсталирање што го олеснува дистрибуирањето на вашите сопствени нивоа онлајн или споделувањето со пријателите преку е-пошта или канали на социјалните медиуми.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за уредување на нивоа, специјално дизајнирана за создавање приспособена содржина во популарната ретро аркадна игра BOOM на платформата MacOS, тогаш не гледајте подалеку од уредувачот Boom Level!

Целосни спецификации
Издавач Koingo Software
Страница на издавачи http://www.koingosw.com/
Датум на издавање 2019-02-07
Датум на додавање 2016-02-07
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 191

Comments:

Најпопуларни