Sharepod for Mac

Sharepod for Mac 4.1.0.0

Опис

Sharepod за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува лесно и брзо да ја копирате или префрлите вашата музичка колекција на iPod, iPhone или iPad од вашиот уред на вашиот Mac и iTunes. Оваа програма е дизајнирана да ви го олесни управувањето со вашата музичка библиотека, без разлика дали сакате да направите резервна копија на целиот уред во iTunes или едноставно да копирате поединечни песни или плејлисти.

Ако сте страствен љубител на музика кој има акумулирано голема колекција песни на вашиот iPod, iPhone или iPad, Sharepod може да ви помогне да ги одржувате сите ваши омилени мелодии организирани и достапни. Со овој софтвер, можете лесно да ги префрлите сите песни на вашиот уред на вашиот Mac компјутер со само неколку кликања.

Една од најдобрите работи за Sharepod е неговата леснотија на користење. Програмата се одликува со интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата дури и на почетниците. Не ви е потребна никаква техничка експертиза за да го користите овој софтвер – едноставно поврзете го уредот со компјутерот користејќи USB-кабел и дозволете Sharepod да го направи останатото.

Покрај неговиот кориснички интерфејс, Sharepod нуди и широк опсег на функции што го прават една од најразновидните софтверски iTunes и iPod достапни денес. На пример, со овој софтвер, можете:

- Префрлете музика од повеќе уреди: ако имате повеќе од еден iPod, iPhone или iPad што содржи музички датотеки што сакате да ги префрлите на вашиот Mac компјутер, Sharepod ви го олеснува тоа.

- Копирај плејлисти: ако има одредени плејлисти на вашиот уред што содржат песни што се особено важни или значајни за вас, Sharepod ви дозволува да ги копирате тие плејлисти директно на iTunes.

- Направете резервна копија на цели уреди: ако нешто се случи со еден од уредите што ги содржи сите наши омилени мелодии – како загуба или оштетување – ако се направи резервна копија од нив во iTunes ќе се осигура дека нема да бидат изгубени засекогаш.

- Уредете ги информациите за песната: со вградената функција уредувач на Sharepod, можете да уредувате информации за песната, како што се името на изведувачот и насловот на албумот директно во самата програма.

Севкупно, SharePod е одличен избор ако она што ни треба е ефикасен начин за управување со медиумските библиотеки на нашите мобилни уреди на Apple без да имаме никакви проблеми со компатибилноста со нашите Mac компјутери. Тоа е едноставно, но доволно моќно  за да се справи со повеќето задачи поврзани со префрлање медиумски датотеки помеѓу мобилните уреди и компјутерите на Apple.

Преглед

Sharepod го олеснува префрлањето на музика од вашиот iPhone, iPad или iPod Touch во iTunes што е можно непречено и побрзо. Со оваа програма, нема да морате да се грижите за губење на музиката, а можете дури и да префрлите цели листи за репродукција на вашиот компјутер за да не морате повторно да ги креирате.

Добрите

Пребарување и увоз: преку оваа програма, можете да ги увезете сите песни, плејлисти и гласовни белешки од вашиот мобилен уред или во iTunes или во друга папка на вашиот компјутер. Можете исто така да пребарувате низ вашата музика за да ги најдете поединечните нумери што сакате да ги увезете и можете да увезете во делови наместо да треба да синхронизирате сè во исто време.

Многу информации: покрај прикажувањето на насловите на целата музика што ја имате на вашиот уред, оваа апликација вклучува и многу други информации за секоја песна. На пример, можете да ги видите на прв поглед изведувачот, албумот и жанрот, како и вкупниот број пати што сте го пуштил и вкупното време за секоја песна.

Конс

Тешки контроли: Тешко е да се извршат одредени функции преку оваа програма кои изгледаат како да се прилично основни. На пример, изборот на повеќе датотеки одеднаш речиси никогаш не функционира, иако тоа е од суштинско значење за извршување на главната функција на програмата.

Не е целосно интегриран: за да функционира увозот на датотеки во iTunes, iTunes треба да се отвори пред време. Програмата не може да ја отвори автоматски и нема предупредувања што ќе ве известат за овој чекор пред време.

Крајна линија

Sharepod обезбедува удобна услуга, особено ако често преместувате музика напред-назад помеѓу мобилен уред и iTunes на вашиот Mac. Може да биде помазна за работа, но нуди некои убави карактеристики и корисна функционалност. Можете да го испробате бесплатно со ограничување од 10 датотеки по пренос, а целосната куповна цена е 20 долари.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Sharepod за Mac 4.0.3.1.

Целосни спецификации
Издавач Macroplant
Страница на издавачи http://www.macroplant.com
Датум на издавање 2016-02-08
Датум на додавање 2016-02-08
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 4.1.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21809

Comments:

Најпопуларни