TinyUmbrella for Mac

TinyUmbrella for Mac 8.2.0.60

Mac / The Firmware Umbrella / 87145 / Целосни спецификации
Опис

TinyUmbrella за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да направите резервна копија на SHSH на вашиот jailbroken iDevice за локално враќање. Овој софтвер на iTunes и iPod е дизајниран да ви помогне да го заштитите вашиот уред од какви било потенцијални проблеми што може да се појават за време на процесот на џеилбрејк.

Со TinyUmbrella, можете лесно да ги зачувате вашите SHSH blobs, кои се дигитални потписи кои се единствени за секој уред со iOS. Овие потписи ги користи Apple за да ја потврди верзијата на фирмверот на вашиот уред кога се обновува или ажурира. Со правење резервна копија на овие потписи, можете да се осигурате дека ќе можете да го вратите вашиот уред во претходната состојба доколку нешто тргне наопаку за време на процесот на џеилбрејк.

Една од клучните придобивки од користењето на TinyUmbrella е неговата способност да зачувува SHSH blobs за постарите верзии на фирмверот за iOS. Ова значи дека дури и ако Apple престане да потпишува одредена верзија на iOS, сепак можете да го вратите вашиот уред назад на таа верзија користејќи ги зачуваните SHSH blobs на TinyUmbrella.

Покрај тоа, TinyUmbrella исто така ви овозможува да влезете во режим за обновување на вашиот iDevice со само неколку кликања. Оваа одлика е корисна кога се обидувате да поправите какви било проблеми со вашиот уред или кога се обидувате неврзан џеилбрејк.

Генерално, TinyUmbrella за Mac е суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола над својот iDevice и сака мир на умот знаејќи дека има резервен план во случај нешто да тргне наопаку за време на процесот на jailbreaking. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, овој софтвер е задолжителен за секој сериозен корисник на iPhone или iPad кој сака целосна контрола над своите уреди.

Клучни карактеристики:

- Резервни SHSH blobs: зачувајте дигитални потписи уникатни за секој iOS уред

- Вратете ги постарите верзии: вратете ги уредите назад дури и ако Apple престане да потпишува одредени верзии

- Влезете во режим за обновување: поправете проблеми со уредите или обидете се со неврзани џеилбрејкови

- Лесен за користење интерфејс: Едноставниот дизајн го прави лесен за секој да го користи

Системски барања:

- Mac OS X 10.6 или понова верзија

- iTunes 9.x или понова верзија

Заклучок:

Ако барате сигурен начин да направите резервна копија и да го вратите фирмверот на вашиот iDevice, а истовремено да имате целосна контрола над него преку Jailbreaking, тогаш не гледајте подалеку од TinyUmbrella! Со своите моќни карактеристики и лесен за користење интерфејс, овој софтвер има сè што им е потребно на сериозните корисници на iPhone/iPad кои сакаат целосна контрола врз нивните уреди без да се грижат за губење на податоци поради непредвидени околности како што се неуспешни обиди за jailbreak итн. Па зошто да чекате? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач The Firmware Umbrella
Страница на издавачи http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
Датум на издавање 2016-02-20
Датум на додавање 2016-02-20
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 8.2.0.60
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Any Apple iDevices.
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 87145

Comments:

Најпопуларни