Lighten PDF Form Filler for Mac

Lighten PDF Form Filler for Mac 3.0.0

Mac / Lighten PDF Software / 88 / Целосни спецификации
Опис

Осветлете го пополнувачот на формулари PDF за Mac: врвното решение за лесно пополнување на формулари PDF

Дали ви е здодевно да печатите PDF формулари, да ги пополнувате рачно, да ги скенирате повторно и потоа да ги испраќате по е-пошта или да испраќате факс? Дали сакате да заштедите време и да го намалите отпадот од хартија? Ако е така, Lighten PDF Form Filler за Mac е совршено решение за вас.

PDF Form Filler е лесна за употреба апликација која ви овозможува да пополнувате PDF формулари без напор. Без разлика дали вашиот PDF е интерактивна форма или не, оваа апликација го олеснува вметнувањето на која било текстуална содржина, слики или ознаки. Не треба насекаде да наоѓате скенер или печатач. Со Lighten PDF Form Filler за Mac, можете да започнете веднаш.

Јасниот и едноставен интерфејс ќе ве води од почеток до крај. Копчињата за додавање текст, слика, штиклирање се достапни на лентата со алатки. Само кликнете на еден од нив и можете да додадете текст каде било во вашиот документ. Вметнете слики или можеби вашиот потпис на кое било место со леснотија.

Овие 3 алатки можат да одговорат на повеќето барања за пополнување формулар. Наместо тоа, можете да го намалите количеството на потрошена хартија при печатење, скенирање и испраќање факс со користење на овој софтвер.

Пополнувањето на PDF формулари по електронски пат не бара ништо друго - без пенкало, без скенер, без машина за факс, без пристап до интернет - тоа е лесно и без проблеми! И најдобро од сè: Не треба ни да се срамите од вашиот ракопис!

Со Lighten PDF Form Filler за Mac, ќе заштедите неколку дрвја, а истовремено ќе го намалите и вашиот јаглероден отпечаток! Овој софтвер е совршен ако барате еколошки начин за пополнување формулари без трошење хартија.

Клучни карактеристики:

1) Лесен за употреба интерфејс

2) Додајте текст каде било во вашиот документ

3) Вметнете слики со леснотија

4) Лесно пополнете ги полињата за избор

5) Заштедете време и намалете го отпадот од хартија

Придобивки:

1) Заштедува време и го намалува отпадот од хартија

2) Нема потреба од скенер или печатач

3) Еко-пријателско решение

4) Пополнување електронски формулар без мака

5) Јасен и едноставен интерфејс

Заклучок:

In conclusion,LighthenPDFFormFillerforMacisaperfectsolutionforeffortlessPDFFormFilling.Itsuser-friendlyinterfaceandpowerfulfeaturesmakeiteasytouseandhelpyousavetimeandreducepaperwaste.Withthissoftware,youcanfilloutformselectronicallywithoutneedingascannerorprinter.Youcansaveafewtreeswhilealsocontributingtoareductioninyourcarbonfootprint.So,giveittrytodayandstartfillingoutyourformsinaneasyandeffectivefashion!

Целосни спецификации
Издавач Lighten PDF Software
Страница на издавачи http://www.lightenpdf.com
Датум на издавање 2016-03-01
Датум на додавање 2016-02-29
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 3.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 88

Comments:

Најпопуларни