Project Planning Pro for Mac

Project Planning Pro for Mac 1.3

Mac / I2E Consulting / 2149 / Целосни спецификации
Опис

Project Planning Pro за Mac е моќна и прифатлива алатка за управување со проекти што им помага на бизнисите од сите големини лесно да ги планираат, следат и управуваат со своите проекти. Без разлика дали сте проект менаџер или планер кој бара апликација која ќе ви помогне да останете организирани и над вашите задачи, или член на тимот кој треба да соработува со други на некој проект, Project Planning Pro има се што ви треба за да ја добиете работата направено.

Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на функции, Project Planning Pro го олеснува креирањето детални планови за проекти кои вклучуваат задачи, пресвртници, ресурси, буџети, временски рокови и многу повеќе. Можете лесно да доделите задачи на членовите на тимот и да го следите нивниот напредок во реално време користејќи го вградениот приказ на графиконот Gantt во апликацијата.

Една од клучните придобивки на Project Planning Pro е неговата флексибилност. Апликацијата е дизајнирана да работи беспрекорно на повеќе уреди, вклучувајќи таблети и мобилни телефони. Ова значи дека можете да управувате со вашите проекти од каде било во секое време – без разлика дали сте во канцеларија или сте во движење.

Друга одлична карактеристика на Project Planning Pro е неговата способност да споделува проекти со клиенти или колеги како PDF или CSV-датотеки. Ова го олеснува одржувањето на сите информирани за напредокот на проектот без да мора да испраќате повеќе пораки напред-назад.

Ако веќе користите Microsoft Project или друга алатка за управување со проекти, но сакате поголема флексибилност кога станува збор за работа од далечина или за соработка со други надвор од вашата организација - тогаш Project Planning Pro дефинитивно вреди да се размисли. Апликацијата поддржува увоз на проектни планови во XML формат создадени со користење или на Microsoft Project или на самата апликација Project Planning Pro. Може да увезувате планови преку прилози за е-пошта, интеграција на Dropbox (со додаток за десктоп), интеграција BOX (со додаток за десктоп), споделување датотеки на iTunes (за уреди со iOS).

Генерално, ако барате достапно, но моќно решение за управување со вашите деловни проекти - тогаш не гледајте подалеку од Project Planning Pro за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции – овој софтвер ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек додека ги информира сите за напредокот на патот!

Целосни спецификации
Издавач I2E Consulting
Страница на издавачи http://i2econsulting.com/
Датум на издавање 2016-03-14
Датум на додавање 2016-03-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2149

Comments:

Најпопуларни