DeskConnect for Mac

DeskConnect for Mac 1.2

Опис

DeskConnect за Mac: беспрекорно поврзете ги сите ваши уреди

Во денешниот свет користиме повеќе уреди за да останеме поврзани и продуктивни. Ги имаме нашите паметни телефони, таблети, лаптопи и десктоп компјутери. Но, што ако можете беспрекорно да ги поврзете сите ваши уреди и да споделувате содржина меѓу нив со само еден клик? Тоа е местото каде што доаѓа DeskConnect.

DeskConnect е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да туркате веб-локации, документи, слики и сè друго на кој било уред во секое време. Со DeskConnect инсталиран на вашиот Mac, можете лесно да споделувате содржина со вашиот iPhone или iPad без да морате да си испраќате е-пошта или рачно да префрлате датотеки.

Без разлика дали читате статија во веб-прелистувач или работите на документ во Pages или Word, DeskConnect го олеснува испраќањето на таа содржина директно на вашиот iOS уред со само еден клик. Можете дури и да започнете телефонски повици од вашиот Mac користејќи DeskConnect.

Но, како функционира? Ајде внимателно да ги разгледаме карактеристиките на DeskConnect:

Беспрекорна интеграција

DeskConnect автоматски знае како да споделува содржина од вашите омилени Mac апликации. Се што ви треба е еден клик. Без разлика дали се работи за Safari, Pages, Keynote или која било друга апликација на вашиот Mac - DeskConnect беспрекорно се интегрира со сите нив.

Лесно поставување

Поставувањето на DeskConnect е брзо и лесно. Едноставно преземете ја апликацијата од App Store на вашиот Mac и iOS уреди, најавете се користејќи ги истите детали за сметката на двата уреди и почнете да споделувате!

Универзална табла со исечоци

Со овозможена универзална таблата со исечоци на сите ваши уреди на Apple (MacOS Sierra 10.12+), копирањето текст/слики/врски итн., ќе овозможи и залепување на сите овие уреди!

Push известувања

Кога испраќате нешто од еден уред на друг преку дескконекција - ќе се појават известувања за притискање со што корисниците ќе знаат кога добиле нешто ново!

Безбедно споделување

Сите податоци споделени преку Deskconnect се шифрирани од крај до крај, обезбедувајќи безбедно споделување помеѓу сите нивни поврзани уреди на Apple.

Заклучок:

Ако барате лесен начин за беспрекорно да ги поврзете сите ваши уреди на Apple, тогаш не гледајте подалеку од Deskconnect! Со неговата беспрекорна интеграција во MacOS Sierra 10.12+, поддршка за универзална таблата со исечоци на повеќе производи на Apple (iOS и MacOS), Push Notifications што им овозможува на корисниците да знаат кога добиле нешто ново и можности за безбедно споделување - овој софтвер има се што е потребно за ефикасна продуктивност!

Целосни спецификации
Издавач DeskConnect
Страница на издавачи http://deskconnect.com
Датум на издавање 2016-03-23
Датум на додавање 2016-03-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 470

Comments:

Најпопуларни