Free Video Downloader for Mac

Free Video Downloader for Mac 1.0

Опис

Free Video Downloader за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да преземате видеа од повеќе од 100 популарни видео веб-локации, вклучувајќи ги Youtube, Dailymotion, Vimeo, Facebook и многу други. Со неговиот вграден пребарувач, можете брзо да ги најдете и прегледате саканите видеа пред да ги преземете.

Овој бесплатен софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги преземаат своите омилени видеа без никакви проблеми. Поддржува различни видео формати како HD, 4K и HQ формати. Можете исто така да ги конвертирате преземените видеа во формат HTML5, MP4, iPad/iPhone/Android или AVI со само неколку кликања.

Една од најдобрите карактеристики на Free Video Downloader за Mac е неговата способност да презема аудио датотеки од Youtube и Dailymotion во MP3 формат. Ова значи дека можете лесно да извлечете аудио записи од вашите омилени музички видеа или подкасти без да мора да ја преземете целата видео датотека.

Софтверот има едноставен интерфејс што го олеснува користењето за секој. Сè што треба да направите е да го копирате URL-то на видеото што сакате да го преземете и да го залепите во Free Video Downloader for Mac. Софтверот автоматски ќе го открие изворот на видеото и ќе започне веднаш да го презема.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за сериско преземање повеќе видеа одеднаш. Ова значи дека можете да редите неколку видеа одеднаш и да дозволите Free Video Downloader за Mac да ја заврши целата работа додека седите и се релаксирате.

Дополнително, Free Video Downloader for Mac доаѓа со вграден медиа плеер кој ви овозможува да ги репродуцирате преземените видеа директно во самата апликација. Ова заштедува време бидејќи нема потреба да се префрлате помеѓу различни медиа плеери само за да ја гледате преземената содржина.

Генерално, бесплатниот преземач на видео за Mac е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува брзо и лесно преземање на омилената онлајн содржина на вашиот Apple компјутер или лаптоп.

Клучни карактеристики:

- Преземете видеа од повеќе од 100 популарни веб-страници

- Вграден пребарувач

- Преземете видеа во формат HD/4K/HQ

- Претворете ги видеата во различни формати (HTML5/MP4/iPad/iPhone/Android/AVI)

- Извадете аудио датотеки во MP3 формат

- Сериско преземање повеќе видеа одеднаш

- Вграден медиа плеер

Како да се користи:

1) Копирај URL: одете на која било веб-локација каде што има содржини за стриминг/превземање како YouTube.

2) Залепете URL: Отворете ја апликацијата „Бесплатен преземач на видеа“ на Mac.

3) Кликнете на копчето „Вметни URL“.

4) Изберете квалитет: изберете квалитет според кој најдобро одговара според компатибилноста на уредот.

5) Започнете со преземање: кликнете на копчето „Преземи“.

Компатибилност:

Бесплатниот преземач на видео работи совршено со macOS X 10.10 Yosemite или понови верзии.

Заклучок:

Ако преземањето онлајн содржини досега беше мака, тогаш испробајте ја оваа неверојатна бесплатна алатка наречена „Бесплатен преземач на видео“ која ќе ги направи работите полесни од кога било досега! Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како сериски преземања и опции за конверзија; оваа апликација се издвојува меѓу другите слични апликации достапни на пазарот денес! Па зошто да чекаме? Пробајте го денес и уживајте во беспрекорното искуство со пренос/симнување!

Целосни спецификации
Издавач Downloader43
Страница на издавачи http://www.downloader43.com
Датум на издавање 2016-03-23
Датум на додавање 2016-03-23
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 685

Comments:

Најпопуларни