MobiKin Transfer for Mobile for Mac

MobiKin Transfer for Mobile for Mac 2.6.10

Опис

MobiKin Transfer за мобилен за Mac: Крајното решение за пренос на датотеки

Дали сте уморни од мака да префрлате датотеки помеѓу вашите различни мобилни телефони со различни оперативни системи? Дали сакате едноставен и брз метод за пренос на датотеки без никакви проблеми? Ако одговорот е да, тогаш MobiKin Transfer for Mobile е совршено решение за вас.

MobiKin Transfer for Mobile е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да пренесувате датотеки помеѓу различни брендови на мобилни телефони. Без разлика дали се работи за контакти, пораки, апликации, фотографии или музика, овој софтвер може брзо и ефикасно да ги скенира и пренесува сите видови податоци.

Најдобриот дел од MobiKin Transfer for Mobile е тоа што поддржува различни брендови на мобилни телефони, вклучувајќи Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola и многу други. Значи, без разлика која марка на телефон имате или на кој оперативен систем работи (Android или iOS), овој софтвер може да ви помогне беспрекорно да ги пренесувате вашите податоци.

Клучни карактеристики:

1. Интерфејс кој е лесен за употреба: корисничкиот интерфејс го прави лесно преносот на датотеки. Не ви се потребни никакви професионални вештини за да го користите овој софтвер.

2. Широк опсег на поддржани датотеки: MobiKin Transfer for Mobile може да скенира и пренесува контакти, пораки (SMS/MMS/iMessages), дневници за повици, фотографии/видеа/музика/говорни белешки/рингтонови/книги/белешки/апликации од еден телефон на друг.

3. Компатибилност меѓу платформи: Овој софтвер поддржува и уреди со Android и iOS, така што корисниците можат лесно да се префрлаат меѓу нив без да се грижат за проблемите со компатибилноста.

4. Пренос на податоци со голема брзина: со напредна технологија вградена во основните алгоритми на моторот на програмата, како што е функцијата за откривање на режим за дебагирање преку USB и алгоритам за оптимизација на конекцијата Wi-Fi итн., процесот на пренос ќе биде завршен за неколку секунди!

5. Безбеден и безбеден пренос на податоци: Сите пренесени податоци ќе се чуваат безбедни во текот на целиот процес благодарение на неговата 100% безбедна технологија за пренос која гарантира дека нема загуба или оштетување на податоците при преносот.

6. Без загуба на податоци за време на преносот: за разлика од другите алатки за пренос на датотеки достапни на пазарот денес, каде што има шанси да се изгубат некои важни податоци додека се пренесуваат од еден уред на друг поради проблеми со компатибилноста; MobiKin Transfer гарантира нула загуба на податоци за време на трансферите!

7. Бесплатни доживотни надградби и техничка поддршка - Откако ќе ги купат корисниците добиваат бесплатни доживотни надградби заедно со техничка поддршка преку е-пошта/чет/телефонски повици итн., осигурувајќи дека секогаш имаат пристап до ажурирањата на најновите верзии, како и стручна помош секогаш кога е потребно!

Како работи?

Користењето на MobiKin Transfer for Mobile е лесно! Еве неколку едноставни чекори:

Чекор 1 - Преземи и инсталирај

Преземете и инсталирајте MobiKin Transfer For Mobile на вашиот Mac компјутер со посета на нашата веб-страница https://www.mobikin.com/mobile-phone/transfer-for-mobile-mac.html

Чекор 2 - Поврзете ги вашите уреди

Поврзете ги двата уреди (изворниот уред и целниот уред) користејќи USB кабли или Wi-Fi конекции во зависност од тоа што најмногу одговара на вашите потреби! Проверете дали двата уреди се препознаени од програмата пред да продолжите понатаму!

Чекор 3 - Изберете датотеки што ќе се префрлат

Изберете ги сите сакани датотеки од изворниот уред што треба да се префрлат на целниот уред користејќи ги полињата за избор што се предвидени следната секоја категорија на тип на датотека наведена во областа на прозорецот на интерфејсот на апликацијата што се прикажува при отворањето на апликацијата по успешно завршување на процесот на инсталација, без да се сретнат грешки на патот, што и да е што и да било што и да било.

Чекор 4 - Започнете го процесот на пренос на датотеки

Кликнете на копчето „Start“ кое се наоѓа во долниот десен агол во областа на прозорецот на интерфејсот на апликацијата што се прикажува при отворањето на апликацијата откако процесот на завршување на инсталацијата ќе заврши успешно, без да се сретнат грешки на патот. Почекајте додека лентата за напредок не ја достигне крајната точка што укажува на постигнатиот статус на успешно завршување пред целосно да ги исклучите двата изворни/целни уреди што се користат во текот на целата процедура целосно.

Заклучок:

In conclusion,MobikinTransferforMobileis an excellent tool designed specificallyto makefiletransfereasierandmoreefficientbetweenmobiledeviceswithdifferentoperatingsystems.Theprogramoffersanintuitiveinterfaceandawiderangeoffeaturesincludingcross-platformcompatibility,safeandspeedydata-transmission,andzero-data-lossduringtransfers.Withlifetimeupgradesandtechnicalsupportavailable,MobikinTransferforMobileisdefinitelyworthconsideringifyou'relookingforanall-in-onefile-transferutilitythatcanhandlealltypesofdataquicklyandeasily!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.6.10
Барања за ОС Mac OS X 10.11, macOS 10.15, Mac OS X 10.9, macOS 10.14, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, macOS 10.13, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 273

Comments:

Најпопуларни