Coolmuster Mobile Transfer for Mac

Coolmuster Mobile Transfer for Mac 2.3.11

Mac / Coolmuster Studio / 243 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Mobile Transfer за Mac: Крајното решение за пренос на податоци од телефонот

Дали сте уморни од маката за пренос на податоци помеѓу вашите телефони? Дали сакате сигурно и ефикасно решение за пренос на сите ваши важни податоци од еден телефон на друг? Не гледајте подалеку од Coolmuster Mobile Transfer за Mac!

Coolmuster Mobile Transfer е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да пренесувате содржина помеѓу два телефони со само еден клик. Со овој софтвер, можете селективно да пренесувате податоци, вклучувајќи контакти, фотографии, видеа, музика, е-книги, апликации и повеќе од телефон на телефон. Без разлика дали се префрлате од Android на iOS или Symbian или обратно, Coolmuster Mobile Transfer ве опфати.

Пренос на податоци од телефон на телефон со еден клик

Помина времето кога преносот на податоци помеѓу телефоните беше мачен и одземаше време процес. Со Coolmuster Mobile Transfer за Mac, сè што е потребно е само еден клик! Едноставно поврзете ги старите и новите телефони со вашиот Mac компјутер користејќи USB кабли и изберете ги типовите на датотеки што сакате да ги префрлите. Потоа седнете и опуштете се додека софтверот ја прави својата магија.

Селективна резервна копија на податоци

Со Coolmuster Mobile Transfer за Mac, имате целосна контрола врз кои датотеки се добиваат резервни копии од вашиот телефон. Можете да изберете секој тип на датотека за која сакате да направите резервна копија, како што се контакти, фотографии, апликации за видеа и повеќе со само еден клик.

Лесно обновување на податоци

Ако за жал нешто тргне наопаку со вашиот телефон или ако се изгуби или украде, тогаш не грижете се бидејќи со Coolmuster Mobile Transfer враќањето на резервните копии е лесно! Можете лесно да ги вратите резервните копии на истиот телефон или на кој било друг поддржан уред секогаш кога е потребно.

Безбедно бришење на лични информации

Кога е време да подарите стар уред или со препродажба или донирање, тогаш заштитата на личните податоци станува клучна. Со Coolmuster Mobile Transfer за Mac, трајното празнење на постоечките и избришаните податоци од стар уред станува возможно со само еден клик!

Компатибилност низ повеќе платформи

Coolmuster Mobile Transfer поддржува повеќе платформи, вклучително и трансфери од Android-на-Android, како и трансфери помеѓу уредите Android-iOS-Symbian што го прави идеален избор без разлика на која платформа(и) корисниците претпочитаат.

Заклучок:

Како заклучок, мобилниот пренос на Coolmuster е задолжителна алатка ако некој сака беспрекорна транзиција низ различни платформи без губење на нивните вредни информации. Функцијата за селективната резервна копија гарантира дека се пренесуваат само потребните датотеки, додека безбедното бришење обезбедува заштита на приватноста. Мобилниот пренос на Coolmuste обезбедува мир - на ум знаејќи дека важните информации секогаш ќе бидат безбедни за време на транзициите на различни уреди/платформи. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.3.11
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 243

Comments:

Најпопуларни