Wondershare TunesGo Retro for Mac

Wondershare TunesGo Retro for Mac 4.9.1

Mac / Wondershare Software / 8077 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare TunesGo Retro for Mac: The Ultimate iTunes & iPod Software

Дали сте уморни од борбата со iTunes и неговите ограничувања? Дали сакате да имате поголема контрола врз музиката, видеата и фотографиите на вашиот iPhone, iPod или iPad? Не гледајте подалеку од Wondershare TunesGo Retro for Mac.

Овој професионален менаџер за iPhone/iPod/iPad е дизајниран да го олесни управувањето со вашите медиумски датотеки. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, можете лесно да пренесувате музика, видеа, фотографии, гласовни белешки и повеќе помеѓу вашите уреди со iOS и Mac.

Но, тоа не е се. За разлика од iTunes кој дозволува само еднонасочна синхронизација од компјутер до уред, Wondershare TunesGo Retro ви овозможува да копирате музика од вашиот iPhone/iPod/iPad назад во вашата iTunes библиотека или дури и да направите резервна копија на видеа, фотографии и други податоци на овие уреди директно на вашиот Mac. Ова значи дека никогаш повеќе нема да мора да се грижите за губење на важни датотеки.

Да разгледаме подетално некои од клучните карактеристики на овој неверојатен софтвер:

Обновете ја вашата iTunes библиотека

Дали некогаш сте ги изгубиле сите песни во вашата iTunes библиотека поради пад на компјутерот или случајно бришење? Може да биде кошмар кој се обидува да го обнови рачно. Но, со Wondershare TunesGo Retro за Mac, тоа е лесно како пита. Едноставно поврзете ги вашите iOS уреди со софтверот и кликнете на „Rebuild iTunes Library“. Сите песни на овие уреди ќе бидат префрлени назад во нивните соодветни плејлисти за кратко време.

Префрлете музика и плејлисти

Со Wondershare TunesGo Retro for Mac при рака, пренесувањето музика помеѓу уредите со iOS никогаш не било полесно. Можете да префрлите цели листи за репродукција или поединечни песни од еден уред (iPhone/iPod/iPad) директно на друг без никакви проблеми.

Бекап на фотографии и видеа

Фотографиите се скапоцени спомени кои не сакаме да ги изгубиме. И со оглед на тоа што iPhone уредите имаат толку одлични камери овие денови, лесно е нашите библиотеки со фотографии брзо да излезат од контрола! Затоа, правењето резервна копија на фотографиите е толку важно - но кој сака неговиот телефон да биде затнат со илјадници слики?

Wondershare TunesGo Retro го прави правењето резервна копија на фотографиите (и видеата) едноставно со тоа што им овозможува на корисниците да изберат кои сакаат да направат резервна копија пред да ги префрлат на нивниот компјутер каде што можат безбедно да се чуваат засекогаш!

Управувајте со контакти и пораки

Дали сте загрижени за губење на важни контакти или пораки кога менувате телефони? Не биди! Со Wondershare TunesGo Retro за Mac, управувањето со контактите никогаш не било полесно - едноставно извезете ги како датотеки vCard на кој било друг уред (дури и оние што не се на Apple!) Или ако пораките се поважни, тогаш користете ја оваа софтверска алатка наместо тоа: прегледувајте ги текстуалните пораки директно во самата апликација!

Конвертирај медиумски датотеки

Дали имате медиумски датотеки во формати кои не се компатибилни со производите на Apple? Нема проблем! Со Wondershare Tunesgo Retro, конвертирањето медиумски датотеки во формати како MP3 не може да биде поедноставно - само повлечете ги и спуштете ги во прозорецот на апликацијата!

Заклучок:

Како заклучок, Wondershare Tunesgo ретро е одличен избор ако барате алтернативен начин за управување со сите аспекти на медиумите на производите на Apple без да бидете ограничени од она што Apple го дозволува преку сопствените софтверски алатки како iTune. Нуди многу функции што не се наоѓаат на друго место, вклучително и двонасочна синхронизација помеѓу компјутери/уреди; резервни опции; способности за управување со контакти; функционалност за гледање пораки; способности за конверзија на датотеки - што го прави совршено решение за секој што сака целосна контрола над својот дигитален живот!

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2016-04-04
Датум на додавање 2016-04-04
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 4.9.1
Барања за ОС Mac OS X 10.10/10.11/10.6/10.7/10.8/10.9
Барања None
Цена $39.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8077

Comments:

Најпопуларни