BlueHarvest for Mac

BlueHarvest for Mac 7.2.2

Mac / Ross Tulloch / 12307 / Целосни спецификации
Опис

BlueHarvest за Mac е моќен комунален софтвер кој ви помага да ги одржувате вашите дискови и сервери за датотеки чисти од „прашина“ на Mac. Овој софтвер автоматски ги отстранува DS_Store и. _ AppleDouble датотеки (вилушки со ресурси) од вашите USB клучеви, SD-картички и сервери за датотеки. Со BlueHarvest, можете да бидете сигурни дека вашите датотеки секогаш се ослободени од несакани неред.

Софтверот е дизајниран да ги отстранува овие предмети додека се создаваат, така што секогаш ќе бидете без „прашина“. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно чистење на вашите дискови или сервери за датотеки секогаш кога ќе ги користите. BlueHarvest се грижи за сè за вас во позадина.

Една од најдобрите работи за BlueHarvest е колку е лесно да се користи. Софтверот располага со многу едноставен кориснички интерфејс што му олеснува на секој да започне со него веднаш. Не ви е потребно никакво техничко знаење или искуство за да го користите овој софтвер.

Ако треба веднаш да исчистите диск, папка или архива, нема проблем! Едноставно контролирајте-кликнете на диск или папка во Finder и изберете „Clean using BlueHarvest“ за веднаш да го исчистите. Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат брз пристап до чистење на нивните датотеки без да мора да поминат низ повеќе чекори.

BlueHarvest доаѓа и со целосни опции за конфигурација преку System Preferences. Ова значи дека корисниците можат да ги прилагодат поставките според нивните преференции и потреби. Без разлика дали сакате поголема контрола врз тоа што се чисти или колку често се одвива процесот на чистење, BlueHarvest ве покрива.

Сепак, иако BlueHarvest е многу лесен за употреба, тој не е играчка! Корисниците треба да ги прочитаат Како да и ЧПП пред да го инсталираат овој софтвер бидејќи користењето BlueHarvest може да резултира со чудни однесувања или да направи некои функции на Mac недостапни.

Генерално, ако барате ефикасен начин да ги чувате вашите дискови и сервери за датотеки чисти од несакани нередови на вашиот Mac уред, тогаш не гледајте подалеку од Blueharvester! Тоа е одлична алатка дизајнирана специјално за оваа намена која ќе заштеди време со автоматизирање на задачите како што се отстранување на датотеките DS_Store од USB клучеви и SD картички итн., осигурувајќи се дека сите податоци остануваат организирани во секое време без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Ross Tulloch
Страница на издавачи http://www.zeroonetwenty.com
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 7.2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $13.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 12307

Comments:

Најпопуларни