Bingo Caller Pro for Mac

Bingo Caller Pro for Mac 4.2.1

Mac / Custom Solutions of Maryland / 1635 / Целосни спецификации
Опис

Bingo Caller Pro за Mac е врвен софтвер за повикувачи на бинго кој е совршен и за приватна и за групна употреба. Со својот целосен опсег на функции, овој софтвер обезбедува извонредно и привлечно искуство што ќе ги забавува играчите со часови.

Една од истакнатите карактеристики на Bingo Caller Pro е неговиот голем, лесен за читање екран на Flash Board. Овој дисплеј покажува кои броеви се повикани, што им олеснува на играчите да го следат нивниот напредок во текот на играта. Дополнително, софтверот нуди разновидни различни режими за да одговараат на преференциите на секој играч. Без разлика дали претпочитате автоматско повикување или рачна контрола на секој број, Bingo Caller Pro ве покрива.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка до два победнички шеми одеднаш. Со вклучени над 100 стандардни обрасци и можност за додавање сопствени сопствени обрасци, има бескрајни можности кога станува збор за создавање уникатни и возбудливи игри.

Покрај овие основни карактеристики, Bingo Caller Pro вклучува и низа други опции дизајнирани да ја подобрат играта уште повеќе. На пример, достапни се неколку различни специјални режими, како што се Wild Number, Speedy, Bonanza, Zippy и парно/непарно кои може да се користат заедно со други поставки како што се Computer Call Back или Billboard режим.

Корисникот може да печати свои листови за Бинго со четири уникатни нумерирани обрасци на секој лист, што им олеснува од кога било досега за играчите кои сакаат поголема контрола врз нивното искуство во играта! И најдоброто уште? Сите кориснички поставки се зачувуваат помеѓу сесиите за да не се грижите дека ќе го изгубите напредокот доколку ви треба пауза од играњето!

Севкупно, Bingo Caller Pro е одличен избор за секој кој бара висококвалитетен софтвер за повикувач на бинго кој ги нуди сите карактеристики што им се потребни во еден практичен пакет!

Целосни спецификации
Издавач Custom Solutions of Maryland
Страница на издавачи http://customsolutionsofmaryland.50megs.com
Датум на издавање 2015-10-12
Датум на додавање 2015-10-12
Категорија Игри
Под категорија Симулација
Верзија 4.2.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1635

Comments:

Најпопуларни