Bigasoft Video Downloader for Mac

Bigasoft Video Downloader for Mac 3.11.4.5942

Опис

Bigasoft Video Downloader за Mac е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците да преземаат едно или повеќе видеа од популарни веб-локации за споделување видео како YouTube, Dailymotion, Vimeo и многу други. Со овој софтвер, можете лесно да преземате онлајн видеа во 4K, HD, 3D или SD квалитет и да уживате во нив офлајн на кој било уред.

Покрај преземањето видеа на интернет, Bigasoft Video Downloader за Mac исто така ви овозможува да конвертирате преземени или локални видео датотеки во кој било формат по ваш избор. Ова значи дека можете да ги репродуцирате вашите омилени видеа на кој било медиа плеер или уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Со поддршка за повеќе од 100 веб-локации за споделување видео, вклучително и YouTube (канал VEVO, 1080P HD и 4K видео), Dailymotion и Vimeo меѓу другите, Bigasoft Video Downloader за Mac го олеснува наоѓањето и преземањето на содржината што ја сакате. Без разлика дали се работи за музички спотови, филмови или ТВ емисии - овој софтвер ве опфати.

Една од најистакнатите карактеристики на Bigasoft Video Downloader за Mac е неговата способност да презема видеа на YouTube во формати на канали, плејлисти и категории. Ова значи дека ако има одреден канал или плејлиста што ја сакате на YouTube - можете лесно да ја преземете целата содржина со само неколку кликања.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги спојува датотеките F4F (Flash Video) во други формати. Ова го олеснува комбинирањето на повеќе датотеки F4F во еден формат на датотека што може да се репродуцира на кој било медиа плеер или уред.

Севкупно, Bigasoft Video Downloader за Mac е одличен интернет софтвер кој нуди широк опсег на функции дизајнирани да го олеснат преземањето и конвертирањето онлајн видеа што е можно повеќе. Без разлика дали сакате да ја гледате омилената содржина офлајн или едноставно сакате полесен начин за пристап до вашите омилени канали - овој софтвер има сè покриено.

Клучни карактеристики:

- Преземете единечни/повеќе онлајн видеа од преку 100 популарни веб-страници за споделување видео

- Претворете ги преземените/локалните видео датотеки во кој било формат

- Преземете видеа на YouTube во формати на канал/листа за репродукција/категорија

- Спојте ги датотеките F4F (Flash Video) во други формати

Поддржани веб-страници:

Bigasoft Video Downloader поддржува над 100 популарни веб-страници за споделување видео, вклучувајќи:

1. Youtube.com

2. Vevo.com

3. Dailymotion.com

4. Vimeo.com

5. Metacafe.com

6. Liveleak.com

7.ТЕД Разговори

8. Фејсбук видеа

9. Прекин на видеа

Системски барања:

За непречено да го стартувате преземачот на видео Bigasoft на вашиот Mac систем, потребно е:

1.Mac OS X v10.x.

2.Intel® процесор.

3.Најмалку 512MB RAM.

4. Супер VGA (800 x600) резолуција,

5. Потребен е погон за ЦД/ДВД ако се инсталира од ЦД/ДВД-РОМ.

Заклучок:

Ако барате лесен за користење интернет софтвер кој ви овозможува не само преземања, туку и конвертирање на онлајн медиумски датотеки, тогаш не гледајте подалеку од преземачот на Bigasoft Video. Со поддршка за над стотина популарни сајтови како Youtube, Vimeo, Dailymotion итн., оваа алатка го прави едноставен и брз процес за секој да може да ужива во својата омилена содржина офлајн кога сака!

Целосни спецификации
Издавач Bigasoft
Страница на издавачи http://www.bigasoft.com/
Датум на издавање 2016-04-18
Датум на додавање 2016-04-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 3.11.4.5942
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 460

Comments:

Најпопуларни