Tweetbot for Twitter for Mac

Tweetbot for Twitter for Mac 2.3.4

Опис

Tweetbot за Твитер за Mac е наградуван, мајчин клиент на Твитер кој им нуди целосно опремено искуство на корисниците. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac и се чувствува како дома во Yosemite со својот прекрасен интерфејс, анимации, поддршка за Retina Displays и Центарот за известувања.

Со Tweetbot, можете лесно да управувате со повеќе сметки и списоци. Софтверот има фантастична поддршка за овие функции, што го олеснува префрлањето помеѓу сметките и следењето на вашите различни списоци. Можете исто така да отворите зачувани пребарувања, спомнувања, разговори со директни пораки и друго во колони или прозорци за никогаш да не пропуштите твит.

Една од истакнатите карактеристики на Tweetbot се неговите моќни филтри за исклучување на звукот. Со овие филтри, можете да ги скриете твитовите што не сакате да ги гледате привремено или трајно. Можете да го исклучите звукот на луѓето, хаштаговите или твитовите преку клучни зборови (вклучувајќи регекс), што ви дава целосна контрола врз она што се појавува во вашата временска линија.

Друга одлична карактеристика на Tweetbot е неговата способност да се синхронизира на повеќе уреди ако го користите и на iOS. Вашиот времеплов, непрочитаниот статус и филтрите за исклучување на звукот автоматски ќе останат синхронизирани за да можете секогаш да продолжите таму каде што сте застанале на сите уреди.

Tweetbot, исто така, поддржува низа услуги од трети страни, вклучувајќи bitly, CloudApp, Droplr, img.ly Instapaper, Mobypicture Pinboard, Pocket Readability и yfrog. Ова го олеснува споделувањето содржина од други апликации директно на Twitter без да мора да ја напуштите апликацијата .

Генерално, Tweetbot за Твитер за Mac е одличен избор ако барате моќен домашен клиент на Твитер со фантастична поддршка за повеќе сметки/списоци, филтри за исклучување на звукот и услуги од трети страни. Неговиот прекрасен интерфејс прави да се чувствува како дома на вашиот Mac и неговата способност да се синхронизира низ уреди гарантира дека никогаш нема да пропуштите твит без разлика каде сте.

Целосни спецификации
Издавач Tapbots
Страница на издавачи http://tapbots.com/weightbot
Датум на издавање 2016-04-20
Датум на додавање 2016-04-20
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 2.3.4
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Барања OS X 10.10 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 113

Comments:

Најпопуларни