CouponCabin Sidekick for Chrome for Mac

CouponCabin Sidekick for Chrome for Mac 1.0.6.0

Опис

CouponCabin Sidekick за Chrome за Mac: Крајната екстензија на прелистувачот за заштеда на пари

Дали сте уморни од пропуштање на готовина и зделки кога купувате онлајн? Дали сакате лесен и удобен начин да заштедите пари додека ги прелистувате вашите омилени продавници? Не гледајте подалеку од CouponCabin Sidekick за Chrome за Mac, бесплатната екстензија на прелистувачот што ви помага да заработите пари и да најдете купони без да ја напуштите вашата страница за купување.

Што е CouponCabin Sidekick?

CouponCabin Sidekick е моќна екстензија на прелистувачот што работи беспрекорно со Google Chrome на вашиот Mac. Откако ќе се инсталира, автоматски открива кога купувате во продавница што нуди враќање на готовина преку CouponCabin. Со само еден клик, можете да ја активирате понудата за враќање на готовина и да започнете да заработувате пари при купувањето.

Но, тоа не е сè - CouponCabin Sidekick исто така ви покажува колку купони се достапни за продавницата што ја прелистувате. Можете лесно да пристапите до овие купони со кликнување на копчето „Види понуди“ во наставката. Ова значи дека дури и ако нема достапна понуда за враќање на готовина, сепак можете да заштедите пари со ексклузивни попусти и зделки.

Како работи?

Користењето на CouponCabin Sidekick не може да биде полесно. Откако ќе ја инсталирате наставката од веб-продавницата на Chrome, едноставно прелистувајте до која било онлајн продавница како и обично. Ако има понуда за враќање на готовина достапна преку CouponCabin, помошникот автоматски ќе се појави во прозорецот на вашиот прелистувач.

Оттука, сè што треба да направите е да кликнете на „Активирај Cash Back“ за да започнете да заработувате пари при купувањето. Ако има купони или зделки достапни во оваа продавница, едноставно кликнете на „Види понуди“ за да ги видите сите на едно место.

За да се уверите дека вашата заработка се кредитира правилно, погрижете се да се најавите на CouponCabin пред да активирате какви било понуди или да користите купони. Ова ќе осигури дека знаеме каде да ја кредитираме вашата сметка откако ќе се обработи вашата нарачка.

Зошто да користите CouponCabin Sidekick?

Има многу причини зошто тажните купувачи го избираат CouponCabin Sidekick наместо други екстензии на купони:

- Тоа е потполно бесплатно! Нема скриени такси или давачки - само инсталирајте и почнете да штедите.

- Работи беспрекорно со Google Chrome на Mac.

- Не треба да ја посетувате нашата веб-локација секогаш кога сакате да заработите пари или да најдете купони - сè е токму таму кај помошникот.

- Ние сме партнери со илјадници популарни продавници во повеќе категории, вклучувајќи производи за мода и убавина; домашна стока; електроника; патување и рекреативни активности итн., така што големи се шансите да го имаме она што го барате!

- Нашиот тим постојано ја ажурира нашата база на понуди за да секогаш добивате пристап до ажурирани можности за штедење

- Имаме одличен тим за поддршка на клиентите подготвен 24/7 преку е-пошта доколку нешто тргне наопаку

Накратко: ако барате лесен начин заштедете дополнителни пари додека го правите она што е природно (шопинг), тогаш не гледајте подалеку од нашата доверлива мала помош!

Заклучок

Ако сте некој кој сака да штеди пари, но мрази да троши часови барајќи низ веб-локации обидувајќи се да најде добри зделки, тогаш овој софтвер е направен специјално со ВАС на ум! Со својот кориснички интерфејс заедно со неговата способност да им помогне на корисниците да заработат повеќе награди од нивните купувања без да ги напуштат своите омилени сајтови, ја прави совршена алатка секој што сака да го максимизира својот потенцијал за заштеда, а притоа да го минимизира напорот потрошен за тоа! Па зошто да чекаме? Преземете сега, започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач CouponCabin
Страница на издавачи http://www.couponcabin.com
Датум на издавање 2016-05-05
Датум на додавање 2016-05-05
Категорија Прелистувачи
Под категорија Екстензии на Chrome
Верзија 1.0.6.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 43

Comments:

Најпопуларни