CouponCabin Sidekick for FireFox for Mac

CouponCabin Sidekick for FireFox for Mac 1.0.6.0

Опис

CouponCabin Sidekick за FireFox за Mac: Крајната екстензија на прелистувачот за заштеда на пари

Дали сте уморни од пропуштање на готовина и попусти додека купувате онлајн? Дали сакате да бидете сигурни дека секогаш ги добивате најдобрите зделки и заштедувате пари на вашите купувања? Ако е така, тогаш CouponCabin Sidekick за FireFox за Mac е совршено решение за вас.

CouponCabin Sidekick е бесплатна и лесна за употреба екстензија на прелистувачот која помага да се осигурате дека секогаш заработувате готовина, дури и без да ја посетите CouponCabin.com. Со само неколку кликања, оваа моќна алатка ќе ви помогне да ги најдете најдобрите зделки и попусти достапни на интернет, заштедувајќи ви време и пари во процесот.

Како работи?

Откако ќе се инсталира, CouponCabin Sidekick магично ќе се појави кога купувате онлајн во продавница што нуди враќање на готовина преку CouponCabin. Ова значи дека секогаш кога ќе ја посетите веб-страницата на соодветната продавница, помошникот автоматски ќе се активира за да покаже колку враќање на готовина може да се заработи од вашето купување.

Покрај тоа што покажува колку враќање на готовина може да се заработи од вашето купување, исто така прикажува и колку купони имаат достапни продавниците. Едноставно кликнете на копчето Activate Cash Back на CouponCabin Sidekick за да заработите готовина за вашето купување или кликнете на копчето Види понуди за да ги видите купоните и зделките достапни во таа продавница. Можеби ќе треба да се најавите на вашата сметка пред да го активирате копчето Cash Back за да знаеме каде да кредитираме по завршувањето на нарачката.

Со оваа екстензија на прелистувачот инсталирана во прелистувачот Firefox на оперативниот систем Mac OS X, веќе нема потреба рачно да пребарувате низ различни веб-локации или кодови за купони - сè е на дофат на раката!

Карактеристики:

1) Автоматско активирање: Помошникот автоматски се активира кога ја посетува веб-страницата на соодветната продавница.

2) Заштеда во реално време: добивајте ажурирања во реално време за можностите за штедење додека прелистувате.

3) Лесен за употреба интерфејс: Едноставниот интерфејс го олеснува, дури и ако првпат користите такви екстензии.

4) Широк избор на продавници: Над 4k+ продавници се поддржани од нашата платформа

5) Бесплатно и безбедно: без скриени такси или давачки; безбедно и безбедно искуство на прелистување

Придобивки:

1) Заштедете време и пари: Нема повеќе пребарување низ повеќе веб-страници или купонски кодови

2) Искуство со купување без проблеми: уживајте во непречено искуство во купување со функцијата за автоматско активирање

3) Широк избор на продавници: лесно пристапувајте до 4k+ продавници

4) Бесплатно и безбедно: потполно бесплатно без скриени такси или давачки; безбедно и безбедно искуство на прелистување

Заклучок:

Ако ви е важно да заштедите пари додека купувате преку Интернет (и да се соочиме со тоа - кој не сака да штеди пари?), тогаш инсталирањето на CouponCabin Sidekick треба да биде беспрекорно! Со својата функција за автоматско активирање, ажурирања за заштеда во реално време, широк избор на поддржани продавници, кориснички интерфејс, потполно бесплатна услуга без никакви скриени такси или трошоци; оваа екстензија на прелистувачот има се што е потребно за да бидете сигурни дека секој денар е важен!

Целосни спецификации
Издавач CouponCabin
Страница на издавачи http://www.couponcabin.com
Датум на издавање 2016-05-05
Датум на додавање 2016-05-05
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија 1.0.6.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 57

Comments:

Најпопуларни