Creative Convert for Mac

Creative Convert for Mac 1.3.3

Опис

Creative Convert for Mac е моќен и разноврсен софтвер за конверзија на сериски датотеки кој е дизајниран да го поедностави вашиот работен тек. Овој софтвер за графички дизајн ви овозможува лесно да конвертирате повеќе датотеки, да ја менувате големината на сликите и да конвертирате PDF-датотеки на повеќе страници. Без разлика дали сте професионален графички дизајнер или аматер фотограф, Creative Convert for Mac може да ви помогне да заштедите време и напор со автоматизирање на мачната задача за конвертирање датотеки еден по еден.

Една од клучните карактеристики на Creative Convert for Mac е неговата способност за сериско конвертирање датотеки на Mac. Со овој софтвер, можете да изберете повеќе датотеки одеднаш и да ги конвертирате сите во едно движење. Ова значи дека повеќе не треба да трошите часови за конвертирање на секоја датотека поединечно – едноставно изберете ги датотеките што сакате да ги конвертирате, изберете го посакуваниот излезен формат и оставете Creative Convert да го направи останатото.

Покрај сериската конверзија на датотеки на Mac, Creative Convert нуди и низа други корисни функции. На пример, овој софтвер вклучува апликација за Mac за менување големина на слики што ви овозможува брзо и лесно да ја менувате големината на сликите. Можете да ја менувате ширината и висината на сите ваши слики пропорционално користејќи дадени опции или да поставите сопствени димензии според вашите барања.

Creative Convert, исто така, одржува сооднос според новите димензии избрани од корисниците додека ја менува големината на сликите, што гарантира дека нема изобличување во квалитетот на конечната излезна слика.

Друга одлична карактеристика на Creative Convert for Mac е неговата способност за PDF конвертор со повеќе страници. Со оваа функција овозможена во нашата апликација за Mac Software за конверзија, можете лесно да конвертирате PDF-датотеки на повеќе страници во поединечни датотеки со слики или обратно без никакви проблеми.

Оваа пријателска апликација за macOS поддржува различни формати, вклучувајќи JPG, JPEG, PNG, BMP, TIFF, EPS, AI и PSD, така што корисниците не се грижат за проблеми со компатибилноста додека работат со различни типови медиумски формати.

Корисничкиот интерфејс на Creative Convert за Mac е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците ќе го сметаат за лесен за користење. Интуитивниот интерфејс го олеснува секој што сака брзи резултати без претходно искуство со слични алатки.

Генерално, Creative Convert за Mac обезбедува ефикасно решение кога станува збор за управување со големи количини медиумска содржина. Совршено е не само за професионални дизајнери, туку и за фотографи на кои им е потребна брза конверзија без да се загрози квалитетот. Значи, ако барате ефикасен начин да го насочите вашиот работен тек, не гледајте подалеку од Creative Converter!

Целосни спецификации
Издавач Splash Colors
Страница на издавачи http://iconshots.com
Датум на издавање 2020-07-03
Датум на додавање 2020-07-03
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.3.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни