Xtream Path for Mac

Xtream Path for Mac 2.3

Опис

Xtream Path за Mac: врвна алатка за графички дизајн

Дали сте уморни од трошење часови за уредување патеки во Adobe Illustrator? Дали сакате да има поинтуитивен и поефикасен начин за уредување на вашите уметнички дела? Не гледајте подалеку од Xtream Path, сосема новиот приклучок од CValley, Inc. Оваа моќна алатка може да се пофали со 36 алатки и филтри за да ја олесни и поефикасна вашата секојдневна работа во Illustrator.

Што е Xtream патека?

Xtream Path е алатка за уредување патеки дизајнирана специјално за корисниците на Adobe Illustrator. Нуди флексибилност и едноставност со намалување на бројот на чекори потребни за извршување на задачите кои порано одземаа време и тешки. Со Xtream Path, можете да ги уредувате сегментите на патеката токму онаму каде што треба да ги уредите, без да морате да се занимавате со контролни точки или линии на насока.

Зошто да користите Xtream патека?

Постојат многу причини зошто графичките дизајнери треба да размислат за користење на Xtream Path. Еве само неколку:

1. Повеќе флексибилност: со 36 алатки и филтри на располагање, ќе имате поголема флексибилност кога станува збор за уредување патеки во Illustrator.

2. Интуитивно уредување: Кажете им збогум на контролните точки и линиите на насока! Со Xtream Path, уредувањето на патеките се врши на поинтуитивен начин што има смисла за дизајнерите.

3. Поедноставен работен тек: со намалување на бројот на чекори потребни за извршување на задачите, дизајнерите можат да работат многу поефикасно со овој приклучок.

4. Зголемена прецизност: Отстранете ја претпоставката за создавање уметнички дела користејќи ги прецизните алатки за уредување на Xtream Path.

Карактеристики

Ајде внимателно да погледнеме некои од карактеристиките што го прават Xtreme Path толку суштинска алатка за графичките дизајнери:

1. Уредете ги патеките со прецизност - Точноста што ја нуди овој приклучок ќе ви помогне да ги доведете вашите дизајни од доволно добри до совршени!

2. Намалете ги потребните чекори - Заштедете време со намалување на бројот на чекори потребни кога работите на сложени дизајни или илустрации.

3. Интуитивно уредување - Нема потреба од комплицирани контроли или збунувачки менија; сè е поставено едноставно, така што дури и почетниците можат лесно да го користат!

4. Флексибилни алатки - Изберете од 36 различни алатки вклучувајќи филтри како „Smooth“ или „Simplify“ кои им овозможуваат на корисниците поголема контрола врз нивните дизајни од кога било досега!

5. Компатибилност - Работи беспрекорно со Adobe Illustrator CC2015-2020 и на Mac OS X (10.x) и на Windows (7/8/10).

6. Кориснички интерфејс – Интерфејсот е дизајниран така што го одржува корисничкото искуство како врвен приоритет што го прави лесен за користење дури и ако некој никогаш претходно не користел никаков приклучок.

Како работи?

Користењето на овој приклучок не може да биде поедноставно! Откако ќе се инсталира во Adobe Illustrator CC2015-2020 на Mac OS X (10.x) и Windows (7/8/10), едноставно изберете кој било сегмент од патеката во вашиот дизајн, а потоа изберете една од неговите многубројни моќни карактеристики, како што е „Smooth“, „Поедностави“ итн., во зависност од тоа каков вид на ефект се сака на избраните сегменти. Веднаш ќе видите колку станува полесно кога работите со сложени форми или илустрации благодарение во голема мера поради неговиот интуитивен интерфејс кој им овозможува на корисниците поголема контрола над нивните дизајни од кога било досега!

Заклучок

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек додека ја зголемува прецизноста, тогаш не гледајте подалеку од најновата понуда на CValley – XTREAM PATH FOR MAC! Без разлика дали дизајнирате логоа или создавате сложени илустрации; дали дизајнер на ниво на почетник или искусен професионалец; секој може да има корист од користењето на овој неверојатен софтверски приклучок кој нуди неспоредлива флексибилност во комбинација со едноставност што го олеснува животот цело време!

Целосни спецификации
Издавач CValley
Страница на издавачи http://www.cvalley.com
Датум на издавање 2020-08-21
Датум на додавање 2020-08-21
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks Adobe Illustrator
Цена $139.00
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2701

Comments:

Најпопуларни