PS4 Remote Play  for Mac

PS4 Remote Play for Mac 1.0

Mac / Sony Computer Entertainment Worldwide / 1543 / Целосни спецификации
Опис

PS4 Remote Play за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да уживате во извонредните игри на PlayStation додека сте поврзани од далечина со вашиот систем PS4. Со овој софтвер, можете да ги пренесувате вашите омилени игри од конзолата PS4 директно на вашиот Mac компјутер, давајќи ви слобода и флексибилност да играте каде и кога сакате.

Без разлика дали патувате, далеку од дома или едноставно сакате да играте во друга просторија од куќата, PS4 Remote Play за Mac го прави лесно и практично. Можете да користите безжичен контролер DualShock 4 или да поврзете USB контролер на вашиот Mac компјутер за уште поавтентично искуство со игри.

Една од клучните придобивки од користењето на PS4 Remote Play за Mac е тоа што ви овозможува пристап до сите карактеристики и функционалности на вашата конзола PS4 без да мора да бидете физички присутни. Ова значи дека сè уште можете да користите гласовен разговор, да пристапувате до режимите на онлајн мултиплеер, па дури и да преземате нови игри или ажурирања додека играте од далечина.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да го прилагодува квалитетот на видеото врз основа на мрежните услови. Ако вашата интернет-врска е бавна или нестабилна, PS4 Remote Play автоматски ќе го намали квалитетот на видеото за да се одржи непречена игра без никакви заостанати или прекини.

Поставувањето на PS4 Remote Play на вашиот Mac компјутер е брзо и лесно. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства чекор-по-чекор. Откако ќе се инсталира, се што ви треба е стабилна интернет конекција и компатибилен контролер за да започнете да играте.

Покрај неговата основна функционалност како решение за далечински игри, PS4 Remote Play вклучува и неколку други корисни функции како што се способности за снимање на екранот (што ви овозможува да правите слики од екранот или да снимате снимки од игра), приспособливи контролни поставки (за да можете да ги конфигурирате контролите според личните параметри) и поддршка за повеќе кориснички сметки (така што повеќе луѓе можат да го користат истиот систем).

Севкупно, ако барате лесно за користење софтверско решение за мрежно поврзување кое ви овозможува да уживате во игрите на PlayStation во движење со минимална мака или потребно време за поставување - тогаш не гледајте подалеку од PS4 Remote Play за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Sony Computer Entertainment Worldwide
Страница на издавачи https://support.us.playstation.com/app/contact_options
Датум на издавање 2016-05-23
Датум на додавање 2016-05-23
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 13
Вкупно преземања 1543

Comments:

Најпопуларни