QR-Code Native Microsoft Excel Barcode Generator for Mac

QR-Code Native Microsoft Excel Barcode Generator for Mac 16.05

Опис

Мајчин генератор на баркод QR-код за Microsoft Excel е моќна алатка која обезбедува можност за баркодирање на табелите на Microsoft Excel со вграден VBA макро. Овој софтвер го олеснува споделувањето на листови без потреба од дистрибуција на дополнителни фонтови или други компоненти, што го прави задолжително за програмерите и за бизнисите.

Со Native QR-Code Barcode Excel Generator, можете лесно да креирате висококвалитетни баркодови директно во вашите табели. Софтверот е компатибилен и со Microsoft Windows и со Mac OS X, 32 и 64-битни системи, за Microsoft Excel 2003 и повеќе во Windows и Excel 2011 и повеќе на Mac со VBA поддршка.

Овој софтвер е совршен за бизниси кои треба брзо и ефикасно да генерираат баркодови. Ја елиминира потребата од скапи печатачи за баркодови или специјализиран софтвер со тоа што ви овозможува да креирате баркодови со професионален изглед директно од вашата табела.

Покрај QR-кодовите, овој софтвер вклучува и поддршка за широк опсег на други симболики, вклучувајќи код 128, код 3 од 9, код 93, MSI, UCC/EAN-128, Interleaved 2 од 5, PostNet, Интелигентна Mail IMb Data Matrix и PDF417. Ова значи дека без разлика каков тип на баркод треба да генерирате - без разлика дали се работи за едноставен код на производот или сложена ознака за испорака - овој софтвер ве опфати.

Една од клучните придобивки од користењето на изворниот генератор на баркодови QR-код е неговата леснотија на користење. Вграденото VBA макро го прави генерирањето баркодови едноставно како кликнување на копче. Не ви требаат никакви посебни технички вештини или знаење - само отворете ја вашата табела и почнете да создавате!

Друга придобивка од овој софтвер е неговата флексибилност. Можете да ги приспособите поставките за баркод според вашите специфични потреби - изберете од различни големини и формати во зависност од тоа каде планирате да ги користите (на пр., етикети на производи наспроти етикети за испорака). Можете исто така да ја прилагодите шемата на бои така што вашите баркодови ќе одговараат на брендирањето на вашата компанија.

Генераторот на бар-кодови Native QR-Code исто така нуди одлична компатибилност со други програми. На пример, ако работите во средина каде што повеќе луѓе соработуваат на табели, тогаш нема да има проблеми при споделувањето датотеки помеѓу различни оперативни системи како што се Windows или Mac OS X бидејќи и двете платформи се поддржани од овој генератор.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува да генерирате висококвалитетни бар-кодови директно во Microsoft Excel, тогаш не гледајте подалеку од генератор на бар-кодови со мајчин QR-код! Со неговиот широк опсег на симболики поддржани, вклучувајќи Code128, Code39, MSI, UCC/EAN128, Interleaved2of5, PostNet, IntelligentMailIMb DataMatrix PDF417 итн., ништо не спречува никого да создава етикети со професионален изглед брзо и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2016-05-31
Датум на додавање 2016-05-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 16.05
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger Microsoft Excel
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 33

Comments:

Најпопуларни