Data Matrix Native Microsoft Excel Barcode Generator for Mac

Data Matrix Native Microsoft Excel Barcode Generator for Mac 16.05

Опис

Генератор на баркодови со матрица на податоци за Мајкрософт Ексел е моќна алатка која обезбедува можност за баркодирање на табелите на Microsoft Excel. Со вградено VBA макро, овој софтвер го олеснува споделувањето на листови без потреба од дистрибуција на дополнителни фонтови или други компоненти. Овој софтвер е компатибилен и со Microsoft Windows и со Mac OS X, 32-битни и 64-битни системи, за Microsoft Excel 2003 и повеќе во Windows и Excel 2011 и повеќе на Mac со VBA поддршка.

Овој софтвер е дизајниран специјално за програмери кои треба брзо и лесно да креираат баркодови во нивните табели. Генераторот на баркодови со матрица на податоци за Microsoft Excel им овозможува на корисниците да генерираат висококвалитетни баркодови директно во нивните табели без потреба од дополнителен софтвер или хардвер.

Една од клучните придобивки на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Вграденото VBA макро го олеснува додавањето баркодови во вашата табела со само неколку кликања. Дополнително, генератор на баркодови со матрица на мајчин податоци поддржува широк опсег на симболики, вклучувајќи код 128, код 3 од 9, код 93, MSI, UCC/EAN-128, Interleaved 2 од 5, PostNet, Интелигентна пошта IMb, QR-Code и PDF417 .

Друга придобивка од овој софтвер е неговата компатибилност и со оперативните системи Windows и Mac. Ова значи дека програмерите можат да ја користат истата алатка без разлика на која платформа работат.

Покрај неговите карактеристики за лесно користење и компатибилност, генератор на баркодови со матрица на мајчин податоци нуди и напредни опции за прилагодување. Корисниците можат да приспособат различни поставки како што се големината и бојата на бар-кодот со цел да создадат сопствени дизајни кои одговараат на нивните специфични потреби.

Севкупно, ако барате лесен за користење генератор на баркодови кој работи беспрекорно во вашата постоечка околина за табеларни пресметки, тогаш не гледајте подалеку од генератор на баркодови со матрица на податоци за Microsoft Excel!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2016-05-31
Датум на додавање 2016-05-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 16.05
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Microsoft Excel
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни