PrimoMusic for Mac

PrimoMusic for Mac 1.2.2

Опис

PrimoMusic за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да управувате со вашата музика, филмови и сета медиумска содржина на вашиот iPhone, iPad и iPod. Овој софтвер iTunes и iPod е дизајниран да го направи копирањето музика на/од кој било уред на Apple побрзо и поефикасно од кога било досега. Со PrimoMusic за Mac, можете да ги префрлате вашите омилени песни од еден компјутер на друг без мака на iTunes.

Ако неодамна сте се опоравиле од дефект на системот или сте се префрлиле на нов компјутер и сакате повторно да ја изградите вашата музичка колекција, PrimoMusic за Mac ве опфати. Овој софтвер ви овозможува да ја спасите вашата музика, филмови, подкасти и многу повеќе на едноставен и флексибилен начин. Можете веднаш да копирате содржина од iPhone/iPad/iPod на вашиот компјутер по песна, плејлиста или албум со само еден допир.

Една од најзначајните предности на користењето на PrimoMusic за Mac е тоа што ја елиминира потребата од iTunes при пренос на медиумска содржина помеѓу уредите. Ако сте зачувале песни на повеќе компјутери, но можете да ги синхронизирате само со еден уред во исто време поради ограничувањата на iTunes - овој софтвер ќе ви помогне да ги префрлите сите медиумски датотеки на уредите на Apple без да ја препишувате оригиналната содржина.

PrimoMusic за Mac нуди интуитивен интерфејс што го олеснува управувањето со медиумски датотеки, дури и ако не сте познавачи на технологијата. Пријателскиот дизајн гарантира дека секој може да го користи овој софтвер без никакви тешкотии.

Клучни карактеристики:

1) Префрлете музика помеѓу уреди: со лесниот интерфејс на PrimoMusic за Mac, пренесувањето музика помеѓу уредите никогаш не било полесно! Можете брзо да копирате песни од iPhone/iPad/iPod на вашиот компјутер или обратно со само неколку кликања.

2) Вратете ја изгубената содржина: ако сте изгубиле некои од вашите омилени песни поради дефект на системот или други причини - не грижете се! PrimoMusic за Mac им овозможува на корисниците да ја повратат изгубената содржина директно од нивните уреди на Apple без напор.

3) Нема повеќе проблеми со iTunes: Кажете му збогум на маката за користење на iTunes кога префрлате медиумски датотеки помеѓу уредите! Со напредната технологија на PrimoMusic за Mac - на корисниците повеќе не им е потребна интернет-врска или комплициран процес на синхронизација при движење на податоци низ различни платформи.

4) Кориснички интерфејс: Интуитивниот дизајн гарантира дека секој може да го користи овој софтвер без никакви тешкотии, без оглед на нивото на нивната техничка експертиза!

5) Широк опсег на компатибилност: без разлика дали се работи за стар iPod Classic или најнов модел на iPhone - PrimoMusic ги поддржува сите производи на Apple што го прави полесно од кога било досега!

6) Брзи брзини на пренос: копирање на големи количини на податоци кои се користат за да се потребни часови; но сега делумно благодарение на неговите напредни алгоритми - трансферите се завршуваат за неколку минути!

7) Флексибилни опции за извоз: Корисниците имаат целосна контрола врз тоа што извезуваат по песна/листа за репродукција/албум давајќи им поголема флексибилност за тоа како управуваат со нивната дигитална библиотека.

Заклучок:

Како заклучок – ако управувањето со дигитални библиотеки на повеќе платформи стана премногу незгодно, тогаш не гледајте подалеку од Primo Music For MAC! Нејзиниот кориснички интерфејс, заедно со неговата напредна технологија, го прави полесно од кога било досега - овозможувајќи им на корисниците поголема флексибилност за тоа како тие управуваат со нивната дигитална библиотека додека заштедуваат време во процесот!

Целосни спецификации
Издавач PrimoSync
Страница на издавачи https://www.primosync.com/
Датум на издавање 2016-06-02
Датум на додавање 2016-06-01
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 1.2.2
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 33

Comments:

Најпопуларни