Flash Optimizer for Mac

Flash Optimizer for Mac 2.4.30.3736

Mac / Eltima Software / 25067 / Целосни спецификации
Опис

Flash Optimizer за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги компресирате SWF датотеките до 60-70% без да се загрози квалитетот. Овој софтвер за графички дизајн нуди целосна контрола над секоја опција за оптимизација, овозможувајќи ви да постигнете најефективна и брза компресија специјално за вашата Flash датотека.

Со Flash Optimizer за Mac, можете да изберете претходно дефинирани параметри за оптимизација или да изберете кој било тип на стандардни поставки за компресија од паѓачката листа за да ги примените неговите поставки. Софтверот исто така ви овозможува да ги искористите предностите на сериската компресија со додавање на потребните Flash датотеки во списокот со задачи и оптимизирање на сите одеднаш со еден клик.

Во списокот со задачи, ќе ги видите големините на датотеките пред и по оптимизацијата, што помага да се балансира помеѓу добриот квалитет на Flash Movies и нивната големина кога се активираат поставките за компресија. Главната цел на таквата оптимизација е да ги компресира Flash-датотеките со најмала загуба на квалитет и да ги оптимизира за побрзо преземање. Во веб термини, тоа е брзина, интерактивност, сигурност и квалитет.

Прилагодувањето на поставките за компресија за секој поединечен параметар на оптимизацијата на Flash може да помогне да се постигне највисок можен сооднос на оптимизација. Можете да ги зачувате овие поставки за да им пристапите брзо подоцна за да ги оптимизирате слично структурираните Flash датотеки. На овој начин, можете да ги компресирате најголемите делови од Flash-датотеките додека ги намалувате непотребните елементи.

Функцијата „Информации за SWF“ покажува детали за структурата на флеш-филмови, како што се големината на облиците, сликите, фонтовите на звуците на морфи, меѓу другите елементи што ги содржи пред и по компресија. Оваа статистика дава важни информации кои можат да помогнат во изборот на параметри за компресија за одредени флеш-датотеки.

Интелектуалниот интерфејс на програмата е лесен за употреба, обезбедувајќи целосно приспособливи контроли што го прави оптимизатор на блиц на Eltima многу пригоден за употреба од страна на мултимедијални дизајнери кои користат флеш технологија обезбедуваат информативна забава незаборавно искуство на веб/офлајн платформи; програмери кои создаваат интерактивна содржина користејќи го пакетот на Adobe; веб-дизајнери/програмери загрижени за излезните SWF големини на датотеки; професионалци кои повремено користат блиц, но подеднакво се загрижени за големината на излезните SWF датотеки.

Севкупно, овој софтвер обезбедува одлично решение кое им овозможува на корисниците во различни области, вклучително и мултимедијален дизајн или развој, како и на оние кои работат со производи на Adobe Suite како Photoshop или Illustrator итн., обезбедувајќи висококвалитетна содржина додека нивните излезни SWF големини на датотеки се доволно мали, така што тие вчитајте брзо без жртвување на визуелната привлечност или функционалност!

Целосни спецификации
Издавач Eltima Software
Страница на издавачи http://www.eltima.com/
Датум на издавање 2016-06-03
Датум на додавање 2016-06-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.4.30.3736
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25067

Comments:

Најпопуларни