Bunny And Coronavirus for Mac

Bunny And Coronavirus for Mac 1.0

Опис

Bunny And Coronavirus за Mac - забавна и предизвикувачка игра за играње

Дали барате забавна и предизвикувачка игра за играње на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Bunny And Coronavirus! Оваа возбудлива игра е совршена за секој кој сака игри кои се и забавни и предизвикувачки. Во оваа игра, вие играте како зајаче, кое мора да излезе за да заработи пари, а исто така внимава да не се зарази со коронавирусот.

Додека се движите низ играта, ќе треба да внимавате на коронавирусот што го фрлаат луѓе или на загадени површини. За да се заштити од вирусот, Бани користи маски и миење раце. Откако ќе заработи доволно пари, таа конечно може да си оди дома.

Изградена со помош на моторот за игри GODOT, Bunny And Coronavirus е висококвалитетна игра која нуди часови забава. Без разлика дали барате брзо одвлекување на вниманието за време на паузата за ручек или сакате нешто позначајно да играте во слободното време, оваа игра сигурно ќе ви донесе.

Карактеристики:

- Возбудлива игра: Со својата уникатна приказна и предизвикувачка механика на игра, Bunny And Coronavirus ќе ве забавуваат со часови.

- Прекрасна графика: Неверојатната графика во оваа игра го прави уште попријатно да се игра.

- Лесни контроли: Едноставните контроли му олеснуваат на секој да го земе и да почне да игра веднаш.

- Повеќе нивоа: со повеќе нивоа на зголемена тежина, секогаш има нов предизвик кој чека на секој агол.

- Изградено со моторот GODOT: Ова осигурува дека искуството со игра е мазно и беспрекорно.

Зошто да изберете зајаче и коронавирус?

Ако барате привлечно и забавно искуство со игри на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Bunny And Coronavirus! Овој возбудлив нов наслов нуди сè, од прекрасна графика и лесни за употреба контроли, па сѐ до повеќе нивоа на зголемена тежина. Плус, со вградената заштита од методите за пренесување на СОВИД-19, како што се маските и техниките за миење раце што ги користи самата зајачица, го прави уште порелевантен во сегашно време.

Па зошто да чекаме? Преземете го Bunny And Coronavirus денес од нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Bdshahab
Страница на издавачи http://www.bdshahab.blogspot.com
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни