Interactive map for the Old Oak and Park Royal Development Corporation for Mac

Interactive map for the Old Oak and Park Royal Development Corporation for Mac 1.1

Mac / Old Oak and Park Royal Development Corporation (OPDC) / 1272 / Целосни спецификации
Опис

Корпорацијата за развој на Old Oak and Park Royal (OPDC) е голем проект за регенерација во Лондон, ОК. Проектот има за цел да создаде нова област која ќе обезбеди домови, работни места и можности за локалната заедница. За да им помогне на луѓето да го разберат обемот на овој амбициозен проект, OPDC разви интерактивна мапа која им овозможува на корисниците да ги истражуваат развојните области за домување и бизнис.

Интерактивната карта за Mac е образовен софтвер кој им овозможува на корисниците сеопфатен преглед на областа за развој на OPDC. Со овој софтвер, можете да зумирате и да се движите низ улиците за да добиете идеја колку навистина е голема оваа област за развој. Можете исто така да откриете транспортни врски низ областа, што ќе ви го олесни планирањето на патувањето или патувањето наоколу.

Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да научат повеќе за еден од највозбудливите проекти за регенерација во Лондон. Без разлика дали сте студент кој студира урбанистичко планирање или едноставно сте заинтересирани да дознаете повеќе за овој иновативен проект, оваа интерактивна мапа ќе ви ги обезбеди сите информации што ви се потребни.

Карактеристики:

1. Зумирајте: Интерактивната карта ви овозможува да зумирате одредени области на интерес за да можете да погледнете одблизу што се случува таму.

2. Движете се низ улиците: можете да се движите низ улиците со помош на глувчето или подлогата за следење за да истражувате различни делови од областа за развој.

3. Откријте транспортни врски: Интерактивната карта ги прикажува сите транспортни врски низ областа за развој на OPDC за да можете лесно да го планирате патувањето или патувањето наоколу.

4. Сеопфатен приказ: Овој софтвер им овозможува на корисниците сеопфатен преглед на сите аспекти поврзани со станбениот и деловниот развој во рамките на јурисдикциските граници на OPDC

5. Кориснички интерфејс: интерфејсот е лесен за корисникот што го олеснува дури и за почетниците кои не се запознаени со таквите мапи

6. Редовни ажурирања: оваа интерактивна карта добива редовни ажурирања од програмерите, обезбедувајќи ја нејзината точност, како и одржување на ажурирани информации за какви било промени направени во рамките на нејзините јурисдикции

Придобивки:

1) Едукативна алатка - Овој софтвер служи како одлична едукативна алатка со обезбедување детални информации за еден од најзначајните проекти за регенерација во Лондон.

2) Лесна навигација - со неговиот лесен интерфејс и лесните функции за навигација, секој може да го користи без никакви тешкотии, без разлика дали претходно имал искуство со користење на такви мапи или не.

3) Планирањето е олеснето - Со прикажување на сите транспортни врски преку јурисдикциските граници на OPDC, планирањето станува многу полесно од кога било досега!

4) Точни информации - Редовните ажурирања обезбедуваат точни информации во врска со какви било промени направени во рамките на нејзините јурисдикциски граници, што значи дека нема застарени податоци!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате едукативна алатка која обезбедува детални информации за еден од најзначајните проекти за регенерација во Лондон, додека е доволно прифатлива за корисниците, дури и почетниците би можеле да ја користат без тешкотии, тогаш не гледајте подалеку од Интерактивна мапа за Mac! Нуди сè, од лесни функции за навигација како зумирање во одредени области или движење низ улици со помош на транспортните врски со глувчето/таблата за патеката што го прави планирањето многу полесно од кога било досега! Плус редовните ажурирања обезбедуваат точни податоци секогаш достапни на дофат!

Целосни спецификации
Издавач Old Oak and Park Royal Development Corporation (OPDC)
Страница на издавачи https://www.london.gov.uk/opdc
Датум на издавање 2016-06-13
Датум на додавање 2016-06-13
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1272

Comments:

Најпопуларни