Dynamsoft Barcode Reader for Mac

Dynamsoft Barcode Reader for Mac 4.2

Опис

Dynamsoft Barcode Reader за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите да го забрзаат создавањето на апликации за препознавање на 1D формати на баркодови. Со своите C и C++ API, овој софтвер обезбедува лесно за користење решение за вградување на функционалноста за читање баркод во вашите веб и десктоп апликации.

Barcode Reader SDK е компатибилен со различни развојни средини, како што е Visual Studio. NET (C#/VB.NET), Visual C++, VB6, Delphi, Eclipse, Xcode, итн. Ова го олеснува интегрирањето во вашиот постоечки работен тек без да мора да учите нови програмски јазици или алатки.

Една од клучните придобивки од користењето на Dynamsoft Barcode Reader е тоа што може да ви заштеди повеќе месеци дополнително време за развој и дополнителни трошоци. Со само неколку линии код, можете ефикасно да ја вградите функционалноста за читање баркод во вашата апликација. Ова значи дека можете да се фокусирате на други аспекти од вашиот проект, а сепак да давате висококвалитетни резултати.

Друга предност на користењето на овој софтвер е неговата способност да декодира баркодови од различни формати на датотеки со слики (bmp, jpg, png и tiff). Ова вклучува формати на битмапа (DIB) независни од уредот што може да се добијат од камери или скенери. Поддржаните типови баркодови вклучуваат Code39, Code93, Code128, Codabar, ITF EAN13 EAN8 UPCA UPCE.

Без разлика дали развивате веб-базирана апликација или десктоп апликација за Mac OS X платформа, Dynamsoft Barcode Reader ве опфати. Неговиот интуитивен интерфејс и сеопфатната документација го олеснуваат започнувањето со минимален напор.

Покрај леснотијата за користење и флексибилноста во однос на поддржаните средини за развој, Dynamsoft Barcode Reader нуди и одлични перформанси кога станува збор за брзо и прецизно декодирање на баркодовите. Ова осигурува дека вашите корисници ќе имаат беспрекорно искуство при интеракција со вашата апликација.

Генерално, ако барате ефикасен начин да ја вградите функционалноста за читање баркод во вашите веб или десктоп апликации на Mac OS X платформата, тогаш не гледајте подалеку од Dynamsoft Barcode Reader!

Целосни спецификации
Издавач Dynamsoft
Страница на издавачи http://www.dynamsoft.com
Датум на издавање 2016-06-14
Датум на додавање 2016-06-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 4.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 46

Comments:

Најпопуларни