YouTube Zilla for Mac

YouTube Zilla for Mac 2.3.45.488

Mac / Mac Video Downloader / 156 / Целосни спецификации
Опис

YouTube Zilla за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесно да преземате висококвалитетно видео и аудио од YouTube. Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн или да ги зачувате за подоцна, YouTube Zilla ве покрива.

Со својот кориснички интерфејс и брзите брзини на преземање, YouTube Zilla го олеснува преземањето видеа со само неколку кликања. Едноставно копирајте ја врската со видеото од вашиот прелистувач и кликнете „Вметни URL“ во апликацијата. Софтверот автоматски ќе го открие видеото и ќе почне да го презема со молскавична брзина.

Една од најдобрите работи за YouTube Zilla е неговата способност да презема видеа во висококвалитетни формати како што се 1080p, 4K, па дури и 8K. Ова значи дека можете да уживате во омилената содржина на кој било уред без да го жртвувате квалитетот.

Покрај преземањето видеа, YouTube Zilla исто така ви овозможува да извлекувате аудио траки од видеа во различни формати како MP3, M4A, AAC, FLAC, WAV и многу повеќе. Оваа функција е корисна кога сакате да слушате музика или подкасти офлајн без да морате да го гледате придружното видео.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги конвертира преземените датотеки во различни формати компатибилни со различни уреди како што се iPhone/iPad/iPod Touch/Apple TV/Samsung/Huawei/Xiaomi/OPPO/Vivo/LG/Sony/Sharp/Panasonic/ TCL/Roku TV/Fire TV/Android TV итн., што им го олеснува на корисниците кои имаат повеќе уреди со различни барања за формат на датотека.

YouTube Zilla, исто така, поддржува сериски преземања што значи дека корисниците можат да редат повеќе преземања одеднаш заштедувајќи време додека се осигурува дека целата нивна посакувана содржина ќе се преземе брзо.

Интуитивниот интерфејс на софтверот им олеснува на корисниците од сите нивоа на техничка експертиза - без разлика дали се почетници или напредни - ефикасно да ја користат оваа апликација. Поставките на апликацијата се приспособливи што им овозможуваат на корисниците контрола врз аспекти како што се локацијата на излезната папка и изборот на формат меѓу другите.

Генерално, ако барате ефикасен начин за преземање висококвалитетна содржина од YouTube, тогаш не гледајте подалеку од YoutubeZilla!

Целосни спецификации
Издавач Mac Video Downloader
Страница на издавачи http://www.mac-video-downloader.com
Датум на издавање 2016-06-21
Датум на додавање 2016-06-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.3.45.488
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 156

Comments:

Најпопуларни