MovieMator Video Editor Pro for Mac

MovieMator Video Editor Pro for Mac 3.0.2

Опис

MovieMator Video Editor Pro за Mac: Најдобрата алатка за уредување видео

Дали барате моќен и лесен за употреба уредувач на видео за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од MovieMator Video Editor Pro. Овој софтвер со целосни функции е дизајниран да ви помогне лесно да креирате прекрасни видеа, без разлика дали сте професионален режисер или штотуку почнувате.

Со MovieMator Video Editor Pro, можете да ги уредувате вашите видеа на различни начини. Скратете, исечете, подели, ротирајте - можностите се бескрајни. Можете исто така да додавате текст и музика на вашите видеа за да ги направите уште попривлечни.

Една од истакнатите карактеристики на MovieMator Video Editor Pro е неговата поддршка за техниките за клучни кадри. Со повеќе од 40 достапни филтри ефекти, можете да креирате впечатливи анимациски ефекти што ќе направат вашите видеа да се издвојуваат од толпата. И бидејќи овие ефекти се поддржани со техники на клучни кадри, вие имате целосна контрола врз тоа како тие се појавуваат во вашето видео.

Но, тоа не е сè - MovieMator Video Editor Pro поддржува и неограничени видео и аудио траки. Ова значи дека можете да поставите повеќе клипови и аудио записи една врз друга за да создадете сложени композиции без никакви ограничувања.

И кога ќе дојде време за извоз на вашето видео, MovieMator Video Editor Pro ве опфати и таму. Ги поддржува сите медиумски формати, вклучувајќи 4K UltraHD и H.265, како и популарни формати како MP3, OGG, JPG и SVG, така што без разлика за каков тип на медиумска датотека станува збор - ќе биде компатибилен со овој софтвер! Плус со многу достапни формати за извоз, како што се YouTube или Facebook - споделувањето на вашите креации никогаш не било полесно!

Значи, ако барате моќен, но лесен за користење видео едитор за Mac, кој нуди неограничени креативни можности, тогаш не гледајте подалеку од MovieMator Video Editor Pro!

Целосни спецификации
Издавач eTinysoft
Страница на издавачи http://www.macvideostudio.com/
Датум на издавање 2020-07-07
Датум на додавање 2020-07-07
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 3.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 193

Comments:

Најпопуларни