4Videosoft DVD Ripper for Mac

4Videosoft DVD Ripper for Mac 5.2.60

Mac / 4Videosoft Studio / 41 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft DVD Ripper за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги рипате вашите омилени ДВД-а, ДВД-папки и ISO-датотеки во преку 200 различни формати. Со овој софтвер, можете лесно да ја конвертирате вашата ДВД содржина во MP4, AVI, WMV, FLV, MOV и многу други популарни формати кои се компатибилни со широк опсег на уреди.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови на вашиот iPhone 6/6 Plus или iPad Air/mini или Samsung Galaxy S5/S4 или кој било друг уред по ваш избор, овој софтвер ве опфати. Ги поддржува сите главни мобилни уреди и оперативни системи, вклучувајќи Windows телефон и HTC.

Една од највозбудливите карактеристики на овој DVD Ripper за Mac е неговата способност да креира 3D видеа. Можете да го поставите форматот на 3D видео според вашите желби и да уживате во врвно визуелно искуство како никогаш досега.

Покрај неговите моќни способности за конверзија, овој софтвер исто така ви овозможува да ја исечете должината на која било видео датотека, како и да ги уредувате нејзините ефекти. Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост, контраст и заситеност, како и да додавате специјални ефекти како што се водени жигови или преводи.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за користење функции, дури и почетниците можат брзо да научат како ефикасно да го користат овој софтвер. Интуитивниот интерфејс им олеснува на корисниците да се движат низ различни опции без да се изгубат во комплицираните менија.

Генерално, ако барате сигурна алатка за рипирање на ДВД што нуди висококвалитетен излез во повеќе формати со напредни можности за уредување, тогаш не гледајте подалеку од 4Videosoft DVD Ripper за Mac. Оваа разновидна алатка е совршена за секој кој сака се-во-едно решение за нивните потреби за конверзија на видео.

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2016-06-26
Датум на додавање 2016-06-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 5.2.60
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни