Wondershare Free YouTube Downloader for Mac

Wondershare Free YouTube Downloader for Mac 5.7.1

Mac / Wondershare Software / 543380 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare Free YouTube Downloader for Mac е моќна и лесна за употреба алатка за преземање на YouTube дизајнирана специјално за корисници на Mac OS. Со овој софтвер, можете лесно да ги преземете вашите омилени видеа од популарната страница за споделување видео, YouTube, и да уживате во нив на вашиот компјутер во секое време.

Овој бесплатен софтвер за преземање видеа е преполн со функции што го прават суштинска алатка за секој што сака да гледа видеа онлајн. Може автоматски да открие видеа што почнуваат да се репродуцираат од страницата на YouTube, што го олеснува преземањето со само неколку кликања на глувчето.

Една од најдобрите работи за Wondershare Free YouTube Downloader for Mac е неговата брзина. Овој софтвер е неверојатно брз и ефикасен, овозможувајќи ви да преземате дури и големи датотеки брзо и лесно. И бидејќи е дизајниран специјално за корисници на Mac OS, тој е оптимизиран да работи беспрекорно со вашиот систем.

Но, брзината не е единственото нешто што го прави Wondershare Free YouTube Downloader for Mac толку одличен избор. Овој софтвер исто така доаѓа со низа функции што го олеснуваат организирањето и управувањето со сите ваши преземени видеа. Можете да креирате плејлисти, да подредувате по датум или тип на датотека, па дури и да ги споделувате вашите омилени видеа со пријателите на социјалните мрежи како Facebook или Twitter.

И ако сето тоа не беше доволно, најновата надградба сега поддржува преземање на HTML5 видео од YouTube без напор. Ова значи дека сега можете да уживате во висококвалитетна видео содржина со неверојатен HD квалитет директно на вашиот Mac компјутер.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики на Wondershare Free YouTube Downloader for Mac е неговиот вграден FLV плеер. Со оваа функција, можете да ги гледате сите ваши преземени видеа директно во самиот софтвер - нема потреба да отворате друга апликација или медиа плеер.

Севкупно, Wondershare Free YouTube Downloader for Mac обезбедува брз начин за преземање, управување и споделување на сите видови неверојатни содржини достапни на YouTube без никакви проблеми! Без разлика дали сакате да создадете обемна библиотека со целосни филмови или едноставно сакате брз пристап до некои смешни клипови за мачки - оваа разновидна алатка има сè покриено!

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Брзи преземања

- Автоматско откривање

- Организирајте и управувајте со видеа

- Споделете видеа преку страниците на социјалните медиуми

- Вграден FLV плеер

Системски барања:

Wondershare Free Youtube симнувачот бара macOS 10.10 (Yosemite) или понови верзии, вклучувајќи macOS Big Sur 11.x.

Исто така, бара најмалку 512 MB RAM (се препорачува 1 GB) и 100 MB слободен простор на тврдиот диск.

Потребна е интернет-врска за време на процесот на инсталација.

Заклучок:

Како заклучок, симнувачот на Wondershare Free Youtube обезбедува одлично решение кога станува збор за преземање содржини од YouTube на Mac компјутери без никаква мака! Неговиот кориснички интерфејс, заедно со неговите импресивен опсег карактеристики го олеснува управувањето и организирањето на преземените содржини полесно од кога било досега - додека неговиот вграден FLV плеер обезбедува беспрекорно искуство со репродукција секој пат! Па зошто да чекаме? Преземете го Wondershare денес и почнете да уживате во сите тие неверојатни клипови на YouTube веднаш!

Преглед

Wondershare Free YouTube Downloader for Mac е долго име за алатка која го прави речиси токму она што го сугерира името. Можете да ја користите оваа апликација за да преземате видеа од YouTube на вашиот Mac, да конвертирате видеа на YouTube за вашиот пренослив iDevice и да ги форматирате за репродукција на вашиот Mac со помош на вградениот FLV плеер.

Wondershare Free YouTube Downloader for Mac се инсталира брзо. Бесплатната верзија е соголена верзија на премиум пакет што се продава за 29,00 долари, но многумина ќе најдат дека бесплатната апликација е сè што им треба. Функциите во целосната верзија вклучуваат подобра поддршка за многу различни локации за споделување видео (не само YouTube), можност за конвертирање на песни во различни формати и можност за извлекување аудио од видео датотеки. Бесплатната верзија во основа поддржува само преземање и репродукција на YouTube во вклучениот FLV плеер. Интерфејсот е чист и можете или да го користите лебдечкото копче Преземи во вашиот прелистувач или да влечете и пуштите URL на YouTube на апликацијата.

Wondershare Free YouTube Downloader for Mac ни работеше добро, без проблеми при преземањето од YouTube. Како таков, можеме да го препорачаме, иако симнувачите на хардкор видео ќе сакаат да се надополнат до целосната верзија. Со таа опција, има неколку други преземачи на YouTube достапни по пониска цена (или бесплатно) кои можеби се подобри решенија.

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2016-06-28
Датум на додавање 2016-06-28
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 5.7.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 543380

Comments:

Најпопуларни