Smart Zipper Pro for Mac

Smart Zipper Pro for Mac 3.6

Опис

Smart Zipper Pro за Mac: Крајното решение за архивирање

Дали сте уморни да се борите со различни формати за архивирање? Дали ви треба сигурна и ефикасна алатка за компресија, екстракција и преглед на вашите датотеки? Не гледајте подалеку од Smart Zipper Pro за Mac - врвното решение за архивирање.

Како професионална апликација за архивирање, Smart Zipper Pro за Mac нуди широк опсег на функции што го олеснуваат креирањето, извлекувањето и прегледувањето на главните архивски датотеки како ZIP, RAR, 7z (над 20 популарни формати). Без разлика дали се занимавате со големи датотеки или само треба поефикасно да ги организирате вашите податоци, овој моќен софтвер има се што ви треба.

Лесно компресирајте ги вашите датотеки

Една од клучните карактеристики на Smart Zipper Pro за Mac е неговата способност брзо и лесно да ги компресира вашите датотеки. Со само неколку кликања, можете да ја намалите големината на вашите документи или медиумски датотеки без да го жртвувате квалитетот. Ова е особено корисно кога испраќате големи прилози преку е-пошта или прикачувате содржина на услуги за складирање облак.

Извадете ги архивите со заштита со лозинка

Друга одлична карактеристика на Smart Zipper Pro за Mac е неговата способност да извлекува архиви кои се заштитени со лозинка. Ова значи дека дури и ако некој друг ги шифрирал нивните податоци користејќи лозинка или друга безбедносна мерка, сепак можете да пристапите до нив без никакви проблеми. Ова го прави идеална алатка за бизниси или поединци кои редовно се занимаваат со чувствителни информации.

Преглед на датотеки во архива без вадење

Со функцијата за преглед на Smart Zipper Pro за Mac, можете лесно да ја прегледате содржината на архивската датотека без претходно да ја извадите. Ова заштедува време и напор кога работите со повеќе архиви одеднаш. Можете исто така да ја користите оваа функција за да проверите дали одредени датотеки се вклучени во архивата пред да ги извлечете.

Прелистајте детални информации за вашите датотеки

Smart Zipper Pro за Mac, исто така, им обезбедува на корисниците детални информации за нивните архивирани датотеки. Можете да пребарувате низ метаподатоци како што се големината на датотеката, печат на датум/време на создавање итн., што помага во поефикасно организирање на податоците.

Поддржува над 20 популарни формати

Smart Zipper Pro поддржува повеќе од 20 популарни формати на архиви, вклучувајќи ZIP, RAR, TAR, GZ, BZ2, TGZ, JAR, WIM, XZ, Z, ZIPX, QXP, CAB, RPM, DMP, LZH, LHA, BIN, HQX итн. што го прави едношалтерско решение кога се работи со различни видови архиви.

Кориснички интерфејс

Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за користење што го прави беспрекорно навигацијата низ различни функции дури и ако некој нема претходно искуство со работа на слични софтверски апликации.

Заклучок:

Како заклучок, Samrt zipper pro е се-во-едно решение кое на корисниците им нуди сè што им е потребно за ефикасно да управуваат со нивните архивирани податоци. други слични софтверски апликации достапни на пазарот денес. Со своите напредни функции како што се екстракција на заштита со лозинка, функцијата за преглед, меѓу другото, дефинитивно вреди да се земе предвид како дел од вашата колекција на корисни алатки.

Целосни спецификации
Издавач eTinysoft
Страница на издавачи http://www.macvideostudio.com/
Датум на издавање 2016-07-03
Датум на додавање 2016-07-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 3.6
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1217

Comments:

Најпопуларни