Sky Mac for Mac

Sky Mac for Mac 2.0.452

Опис

Sky Mac за Mac: Крајното решение за комуникација

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали работите од далечина или во канцеларија, да останете поврзани со вашите колеги и клиенти е од суштинско значење за извршување на работите. Тоа е местото каде што доаѓа Sky Mac - моќна алатка за комуникација дизајнирана специјално за корисниците на Mac OSX.

Sky Mac е клиент за Lync 2013, Lync 2010, Skype for Business и Office 365. Со Sky Mac, можете да остварувате гласовни повици, конференциски повици, да присуствувате на состаноци и да разговарате со вашите колеги - сето тоа од еден лесен за користење интерфејс .

Но, што го издвојува Sky Mac од другите алатки за комуникација? За почеток, тој е посигурен и постабилен од стандардниот MS Lync за Mac 2011. Го тестиравме на Mavericks, Yosemite и El Capitan за да се осигураме дека работи беспрекорно во различни верзии на OSX.

Исто така, се фокусиравме на основните функции што повеќето луѓе ги користат на работа - осигурувајќи се дека тие се интуитивни и прифатливи за корисниците. Без разлика дали сте нови во алатките за комуникација или искусен корисник кој бара нешто подобро од она што моментално го имате - Sky Mac ве опфати.

Една од најистакнатите карактеристики на Sky Mac е неговата способност да се справува со постојани соби за разговор. Ова значи дека разговорите може да продолжат дури и откако учесниците ќе ја напуштат просторијата - што го олеснува следењето на тековните дискусии без постојано да се проверуваат.

Друга одлична карактеристика на Sky Mac е неговата способност да се интегрира со други производи на Microsoft како Outlook и SharePoint. Ова го олеснува закажувањето состаноци директно од вашиот календар или споделувањето датотеки со вашиот тим без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

На SkyMac.com разбираме дека секоја компанија има уникатни потреби кога станува збор за нивната софтверска околина. Затоа нудиме приспособени услуги за тестирање за да можеме да го усовршиме нашиот клиент специјално за OSX верзиите и околината на вашата компанија.

Ние исто така нудиме услуги за надградба и одржување на серверот за да можете да бидете сигурни дека овој клиент (и сите клиенти на Lync/Skype за бизнис) работат непречено во секое време.

Во заклучок:

Ако барате сигурна алатка за комуникација дизајнирана специјално за корисници на MacOSX, тогаш не гледајте подалеку од SkyMac.com! Со својот интуитивен интерфејс, постојаните соби за разговор имаат интеграција со други производи на Microsoft како Outlook и SharePoint - овој софтвер ќе помогне да се насочат комуникациите во секоја организација!

Целосни спецификации
Издавач TEL.RED
Страница на издавачи https://www.tel.red
Датум на издавање 2016-07-12
Датум на додавање 2016-07-12
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.0.452
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Skype for Business or Lync account
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 132

Comments:

Најпопуларни