Ultimate DVD Player for Mac

Ultimate DVD Player for Mac 1.5.1

Опис

Ultimate DVD Player за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да репродуцирате „DVD-Video“ дискови. Оваа апликација е дизајнирана специјално за Mac корисници кои сакаат да уживаат во омилената музика и видеа на нивниот компјутер.

Со Ultimate DVD Player, можете да ја промените брзината на репродукцијата на видеото од 50% на 150%, што ви овозможува да ги успорите или забрзате вашите видеа по потреба. Можете исто така да ја прилагодите висината на звукот со +/- 2 полутонови, што ви дава целосна контрола врз тоа како звучи вашата музика.

Овој софтвер е совршен за проверка на музички ДВД-а, бидејќи ви овозможува да го забавите видеото и навистина да се фокусирате на деталите за секоја изведба. Без разлика дали сте музичар кој бара да научи нови песни или само обожавател кој сака да ја цени секоја нота, оваа функција ќе биде непроценлива.

Покрај неговите способности за репродукција, Ultimate DVD Player нуди и низа други корисни функции. Можете да поставите точки на јамка и обележувачи во вашите видеа, што го олеснува скокањето напред-назад помеѓу различни делови. Можете исто така да го прилагодите соодносот на вашите видеа и да изберете од неколку различни режими на прикажување.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговиот кориснички интерфејс. Контролите се интуитивни и лесни за користење, па дури и ако не сте искусен корисник на компјутер, ќе можете лесно да се движите низ сите негови функции.

Генерално, ако барате висококвалитетен ДВД-плеер кој нуди напредни функции како контрола на брзината и прилагодување на висината на звукот, тогаш не гледајте подалеку од Ultimate DVD Player за Mac. Со своите моќни способности и кориснички интерфејс, сигурно ќе стане основна алатка во арсеналот на секој љубител на музика!

Целосни спецификации
Издавач Roni Music
Страница на издавачи http://www.ronimusic.com
Датум на издавање 2016-08-15
Датум на додавање 2016-08-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38700

Comments:

Најпопуларни