younity for Mac

younity for Mac 1.13

Mac / Entangled Media / 2006 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано синхронизирање на вашите мобилни уреди за пристап до вашите датотеки? Не гледајте подалеку од younity за Mac, врвното решение за пристап до сите ваши датотеки од сите ваши уреди без да треба повторно да се синхронизирате.

Како софтвер за комунални услуги и оперативен систем, younity нуди неспоредлива удобност и пристапност. Со овој софтвер, можете да ја имате целата ваша музика, фотографии, видеа и документи на сите ваши уреди - без оглед на просторот. Нема повеќе да се грижите дали ќе останете без простор или ќе мора да префрлате датотеки помеѓу уредите.

Една од најистакнатите карактеристики на Younity е неговата способност да споделува која било датотека зачувана на кој било уред со кој било пријател директно од вашиот iPhone или iPad. Не е потребно планирање однапред - едноставно пристапете до датотеката преку Younity и споделете ја веднаш.

Но, како функционира? Younity користи единствен пристап наречен технологија „личен облак“. Ова значи дека наместо да складира датотеки на централна локација како што тоа го прават традиционалните облак услуги, younity им овозможува на корисниците пристап до сопствениот личен облак составен од нивните различни уреди. Ова не само што ја елиминира потребата за синхронизација, туку и гарантира дека корисниците секогаш имаат пристап до нивните најсовремени датотеки.

Younity нуди и напредни можности за пребарување, така што корисниците можат лесно да најдат конкретни датотеки на сите нивни поврзани уреди. И со поддршка за повеќе од 30 различни типови датотеки, вклучувајќи PDF, Word документи, па дури и проекти на Photoshop, нема ограничување за тоа што можете да складирате и пристапите преку овој софтвер.

Покрај неговата импресивна функционалност, Younity е и неверојатно лесен за користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, така што дури и оние кои се помалку познавачи на технологијата нема да имаат проблем со навигацијата низ софтверот.

Генерално, ако практичноста и пристапноста се важни фактори во управувањето со вашиот дигитален живот, тогаш не гледајте подалеку од младоста за Mac. Со својата лична облак технологија и беспрекорните можности за споделување, овој софтвер навистина го револуционизира начинот на кој ги складираме и пристапуваме до нашите датотеки на повеќе уреди.

Целосни спецификации
Издавач Entangled Media
Страница на издавачи http://getyounity.com
Датум на издавање 2016-08-29
Датум на додавање 2016-08-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.13
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2006

Comments:

Најпопуларни