Deskzilla for Mac

Deskzilla for Mac 3.2.1

Опис

Deskzilla за Mac е моќен десктоп клиент дизајниран специјално за системот за следење грешки Bugzilla на Mozilla. Овој софтвер им овозможува на корисниците на Bugzilla интерактивна работна средина и дополнителни функции, што го прави вредна алатка за секој учесник во проектот.

Како алатка за програмери, Deskzilla е дизајнирана да им помогне на програмерите поефикасно да управуваат со нивните проекти. Тој нуди интуитивен интерфејс кој им овозможува на корисниците лесно да се движат низ различните карактеристики и функции на софтверот. Со Deskzilla, програмерите можат брзо да пристапат до сите нивни извештаи за грешки, да ги следат промените во реално време и да соработуваат со другите членови на тимот.

Една од клучните придобивки од користењето на Deskzilla е неговата способност да им обезбеди на корисниците интерактивна работна средина. Ова значи дека програмерите можат лесно да ги прегледуваат и уредуваат извештаите за грешки директно од нивните работни површини без да мора да се најавуваат на веб-интерфејсот на Bugzilla. Оваа функција заштедува време и им олеснува на програмерите да останат на врвот на нивните проекти.

Друга одлична карактеристика на Deskzilla е неговата способност да обезбеди дополнителна функционалност надвор од она што е достапно во самата Bugzilla. На пример, Deskzilla им овозможува на корисниците да креираат сопствени филтри што може да се користат за брзо сортирање на голем број извештаи за грешки. Вклучува и напредни можности за пребарување кои им олеснуваат на програмерите да најдат конкретни грешки врз основа на клучни зборови или други критериуми.

Покрај овие карактеристики, Deskzilla вклучува и неколку алатки за соработка кои им олеснуваат на членовите на тимот да работат заедно на проекти. На пример, корисниците можат да додаваат коментари или прилози директно во самиот софтвер, со што ќе им олесни на сите вклучени во проектот да останат во тек со неговиот напредок.

Генерално, ако барате моќен десктоп клиент дизајниран специјално за системот за следење грешки Bugzilla на Mozilla, тогаш не гледајте подалеку од Deskzilla за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како што се алатките за следење и соработка во реално време вградени уште од самиот почеток - овој софтвер ќе ви помогне да управувате со вашите проекти поефикасно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач ALM Works
Страница на издавачи http://www.almworks.com/
Датум на издавање 2016-09-01
Датум на додавање 2016-09-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за дебагирање
Верзија 3.2.1
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 182

Comments:

Најпопуларни