Avast Passwords for Mac

Avast Passwords for Mac 1.0

Mac / Avast Software / 108 / Целосни спецификации
Опис

Avast Passwords за Mac е моќен и бесплатен управувач со лозинки кој ви овозможува безбедно да ги складирате сите ваши информации за најавување на едно место. Со Avast Passwords, можете лесно да управувате со вашите лозинки на сите ваши уреди, вклучително и на вашиот уред Mac, iOS или Android.

Една од клучните карактеристики на Avast Passwords е неговата способност да работи беспрекорно на повеќе прелистувачи и уреди. Без разлика дали претпочитате Safari или Chrome на вашиот Mac, или користите уред iPhone или Android во движење, Avast Passwords го олеснува пристапот до сите ваши информации за најавување од каде било.

Покрај складирањето лозинки, Avast Passwords нуди и голем број други безбедносни карактеристики дизајнирани да ги чуваат вашите податоци безбедни. На пример, софтверот вклучува генератор на лозинки што може да креира силни и уникатни лозинки за секоја сметка што ја користите. Ова помага да се осигура дека дури и ако една сметка е загрозена, хакерите нема да можат да пристапат до други.

Друга корисна карактеристика што ја нуди Avast Passwords е неговата способност за автоматско пополнување информации за најавување за веб-локации и апликации. Ова значи дека штом ќе зачувате корисничко име и лозинка за одредена локација или апликација во лозинки на Avast, тие автоматски ќе ги пополнат тие детали секогаш кога ќе ја посетите таа страница или ќе ја отворите апликацијата.

Генерално, ако барате лесен и безбеден начин за управување со сите ваши лозинки на повеќе уреди и прелистувачи, тогаш Avast Passwords за Mac дефинитивно вреди да се провери. Со својот робустен сет на функции и кориснички интерфејс, овој бесплатен менаџер за лозинки има сè што ви треба за да ги одржувате вашите онлајн сметки безбедни и безбедни.

Целосни спецификации
Издавач Avast Software
Страница на издавачи https://www.avast.com
Датум на издавање 2016-09-07
Датум на додавање 2016-09-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.11
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 108

Comments:

Најпопуларни